Áldás

"Belépett a testiség is a kapcsolatunkba" – férjhez ment Tápai Szabina húga

Doris

Létrehozva: 2024.05.28.

Módosítva: 2024.05.29.

Tápai Szabina húga kimondta a boldogító igent szerelmének, Bodó Iminek. Tápai Andi a Borsnak elmondta: a szertartáson érezte Isten jelenlétét.

Tápai Szabina húga, Tápai Andi (aki immáron Bodó Andiként viseli új nevét) kislányként egy tökéletes esküvőről álmodott, ám a májusi lagzija végül minden várakozását felülmúlta. A személyi edzőként dolgozó Andinak már a megismerkedése sem volt mindennapi újdonsült férjével, Bodó Imivel, hiszen mondhatni a hit hozta őket össze.

Tápai Andi kimondta a boldogító igent (Fotó: Jovánné Gele Viktória)

Andi először a Szingli vagy svindli című reality műsorban ismerte meg Dejant, akivel később szakított, de akkor már elkezdett járni egy keresztény közösségbe, ahol végül rátalált a nagybetűs szerelem.

– Miután vége lett a műsornak, nem sokkal később rájöttünk Dejannal arra, hogy a való életben nem igazán illünk egymáshoz és nem működik a kapcsolat közöttünk, azonban addigra már én is megtértem és mind egy gyülekezetbe jártunk. Imi ezután kezdett el nekem udvarolni, de persze ez egy folyamat volt, hiszen Imi megkérdezte Dejant erről, aki az áldását adta ránk. Már nagyon éreztük az elején, hogy ami köztünk van, az komoly lesz, mert megtaláltunk mindent egymásban, amit  kerestünk, de legfőképpen a hitet és a közös értékrendet mesélte Andi korábban a Metropolnak.

Különös dolog történt esküvőn

A Bors a nászútján érte utol az újdonsült feleséget, aki elmesélte, valóban meseszerű volt élete nagy napja, ahol végig érezte a szeretetet és Isten jelenlétét. Sőt, az esküvőt egy különös természeti jelenség tette még érdekesebbé és jelentősebbé.

A vallás hozta össze a szerelmeseket (Fotó: Jovánné Gele Viktória)

– A Pilisben, álomszép környezetben mondtuk ki egymásnak a boldogító igent. Csodálatos volt, egyszerűen gyönyörű! Az összes szerettünk jelen volt, az pedig pozitív értelemben véve félelmetes, hogy az addigi verőfényes  napsütésből, a szertartás végi fogadalomtételnél elkezdett dörögni az ég, szélvihar söpört át közöttünk, majd a környéken elkezdett szakadni az eső, csak felettünk nem, mint ha az Atya közölni akarta volna: Itt vagyok! Ezután pedig újra kiderült az ég és az egész nap tökéletesre sikerült. A szertartás után Jézushoz szóló dalokat énekeltünk/hallgattunk, majd sor került egy úgynevezett bátorításra, ahol arról tartottak beszédet, hogy Krisztus, hogyan állította helyre az életünket és ez bárki számára ugyanúgy megadatik. Utána természetesen voltak bulizós zenék is, hiszen vannak keresztény és nem keresztény ismerőseink is, mi pedig szerettük volna, ha mindenki remekül érzi magát – kezdte a Borsnak Andi, akit életében először az oltárnál csókolt meg férje, Bodó Imi.

– Mindenki libabőrös lett, többen el is sírták magukat, mert azt mondták, az első csókunkban benne volt minden szeretetünk és minden, amin keresztül mentünk.

 Megérte ennyit várni erre a pillanatra, mert örökké emlékezni fogunk rá, semmit sem csinálnék másképp. 

Megható volt azt is látni, hogy a tesóm mennyit segített nekem a nagy napon. Még sose láttam ennyire önzetlennek és segítőkésznek. Csak az volt számára a fontos, hogy nekem minden tökéletes legyen. Anyukámnak pedig még ennél is többet köszönhetek, aki minden előttünk álló feladatot menedzselt és öt napig sütötte a süteményeket – jelentette ki Tápai Szabina húga.

A lagzival a testiség is belépett Andiék kapcsolatába (Fotó: Jovánné Gele Viktória)

Tápai Andi: belépett a testiség is a kapcsolatunkba

Tápai Andi sosem tagadta, hogy szerelmével együtt a Bibliát követi, így az esküvőig nem engedtek a testi vágyaknak. A nászútjukat Parádsasváron töltik, és életükben először alszanak együtt.

Házastársakként már belépett a testiség is a kapcsolatunkba. Megtérésem előtt ugyan volt már szexuális életem, de össze sem hasonlítható az Isten áldásával megélni ezeket a dolgokat.

 Sokkal mélyebb kötődés alakult ki közöttünk, jobban meg tudtuk ismerni egymás belsőjét és személyét azzal, hogy a Biblia tanítását követve a házasságig vártunk a testi érintkezéssel. De ebben is kiderült, hogy Isten útjai és tervei mindig jobbak a mieinknél, mert most már tudom, hogy minden tekintetben a számomra a legtökéletesebb férjet adta nekem – árulta el boldogan Andi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek