Pletyka

„Teszek egy tétet rá, hogy terhes” – gyanús fotó került napvilágra Tóth Gabiról

Bors

Létrehozva: 2024.05.30.

A szemfülesebbeknek feltűnt, hogy az énekesnő a legújabb fotóján furcsán fogja a pocakját. Persze ez még nem jelent semmit, de sokan úgy vélik, hogy Tóth Gabi várandós lehet.

Tóth Gabi ha akarná sem tudná titkolni, mennyire boldog új kedvese, Papp Máté Bence mellett. Az énekesnő csak úgy ragyog, amióta felvállalta a kapcsolatát a Fricska Táncegyüttes tagjával, azonban nem volt mindig ennyire felhőtlen ez a szerelem... Románcuk hajnalán rengeteg bántást kaptak, főként azért, mert sokan úgy hitték, Gabi akkor szeretett bele a táncosba, mikor még Krausz Gábor felesége volt. Nos, ez idővel kiderült, hogy nem igaz, ám amíg a nagyközönség nem tudott róla, addig a gerlepárnak komoly harcokat kellett vívnia. Mára azonban a kritikus netezők is megbékéltek Gabiék románcával. Sőt... Már arról is pletykálnak, hogy vajon mikor érkezik a gólya a családba?

Tóth Gabi 293A5318
Tóth Gabi újra várandós lenne? (Fotó: Bors)

Tóth Gabi várandós?

A legtöbben nagyon kíváncsiak, hogyha már ekkora lángon ég a páros szerelme, gondolkodtak-e a közös gyermekvállaláson. Bár erre a kérdésre elsősorban azt a választ adta Gabi, hogy még nem került szóba a családalapítás, a rajongóknál ez süket fülekre talált. Ők ugyanis azt gondolják, hogy az énekesnő várandós lehet...

Ez a pletyka egy olyan fotóból indult, amit a minap osztott meg a közösségi oldalán. A felvételen a kamerák előtt pózol, azonban az egyik kezét minden alkalommal a hasára helyezte. Ezt a netes nyomozók egyből kiszúrták, és arra következtettek, hogy valószínűleg a terhes pocakját fogja az énekesnő, tekintve, hogy a pózokhoz indokolatlanok ezek a kézmozdulatok.

Én teszek egy tétet rá, hogy terhes. Kulcsáréknál is eltaláltam

– írta a Redditen az egyik detektív, de valaki Gabi legutóbbi koncertfelvételével is érvelt azt állítva, hogy már ott is sejtette, hogy estleg várandós lehet az énekesnő.

– Én is erre gondoltam a koncertfelvételt látva is –  fogalmazott, míg a konkurens netes kopó szerint szó sincs itt gyermekáldásról, csupán ismét a túlgondolás megy a rajongók részéről.

Kétlem, hogy várandós lenne. Szerintem csak így volt komfortos neki, hogy pózoljon. Ennyi. Nem kell belelátni mindent...

 – írta, és a jelek szerint ő áll legközelebb az igazsághoz is, hiszen Gabi pár napja úgy fogalmazott, hogy szó sincs arról, hogy babát várna. Ellenben szerelme családjában gyermekáldás lesz.

– Nem várunk babát, még nincs ilyesmiről szó. Onnan tudtam meg, hogy ez a hír terjed rólam, hogy már a boltban is megszólítottak, hogy gratuláljanak, ám nincs mihez. Az tény, hogy Máté családjában gyermekáldás lesz, talán így keveredhettek össze az információk – fogalmazott Gabi, azaz a jelenlegi pletykáknak nincsenek alapja.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek