Meglepő fordulat

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott a rákbeteg Károly király Harryvel kapcsolatban

B. V.

Létrehozva: 2024.05.30.

A király nem szeretné ha fia anyagi gondokkal küzdenének.

Habár Netflixes botránysorozatuk az egyik oka annak, hogy a sussexiek viszonya megromlott a királyi családdal, III. Károly szeretné, ha fia és annak felesége tovább dolgozna a Netflixel. Harry és Meghan 2020-ban hagyta hátra a monarchiát, Amerikába költözött, majd ott úgy döntöttek lelepleznek mindent a brit királyi családról. Mások mellett egy mélyinterjúban beszéltek a velük történtekről, majd Harry még egy könyvet is írt róla. Épp ezért III. Károly úgy érzi, hogy fia és annak felesége túl sok mindent fedett fel róluk, ezért azóta megrendült a bizalma feléjük. 

Invictus Games - Dusseldorf
Károly támogatná Harry és Meghan új Netflixes évadát Fotó: Northfoto

Erről egy királyi szakértő, Richard Fitzwilliams beszélt kiemelve, hogy a sussexiek új Netlixes évada még egyáltalán nem biztos. Esélyük azonban elég nagy van rá, mivel a film- és sorozatgyártó mágnás jövő évtől már abbahagyja a Korona című, brit monarchiáról szóló sorozatának gyártását. Fontos azonban, hogy Harry és Meghan nagyon számítana az új évadra, mivel ha ez nem történik meg anyagi problémáik lehetnek. Márpedig saját Netflixes dokusorozozatukkal milliókat kaszáltak. Épp ez az, amiért Károly szeretné, ha fia tovább dolgozna a gyártóval remélve, hogy az új évadban már nem teregetnek ki újabb szennyest a királyi családról. 

Ez a támogatás azonban még így is meglepő a sok évi hercehurca után a királyi család is Harry-ék között. Lehet azonban, hogy ez a béke egyik jele lesz pont mint az, hogy a hírek szerint a sussexiek meghívást kapnak majd Barmolarba a királytól, hogy töltsék vele a nyár egy részét. Károly ugyanis nyarat főként Skóciában szereti élvezni, ahova mindig magával hívja a királyi családot is - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek