Meglepetés

"Rebe kap egy öcsikét" - bővül Young G Béci családja

Natasha

Létrehozva: 2024.05.30.

Fontos döntést hozott a rapper és felesége! Young G Béci és Mészáros Norina ugyanis elérkezettnek látja az időt, hogy bővüljön a családjuk, és Rebeka kapjon egy kisöcsit.

Young G Béci és Mészáros Norina házasságában az utóbbi időben voltak nehézségek, ám ez már csak a múlt. Legalábbis legrissebb posztjuk alapján ezt gondoljuk, hiszen bejelentették, hogy hamarosan bővül a családjuk. Ráadásul egy kisfiúval!

Young G Béci SZL_7072
Young G Béci és Mészáros Norina családja egy kisfiúval bővül (Fotó: Szabolcs László)

Young G Béci: Rebe kap egy öcsikét!

A rapper és felesége egy videót is készített, hogy méltó módon harangozzák be a nagy hírt. Abban elmondták, hogy bár sokáig gondolkoztak, végül közösen döntöttek amellett, hogy bővüljön a családjuk. Ezt azzal is indokolták, hogy kislányuk, Rebeka már elég nagy ahhoz, hogy másról is tudjanak mellette gondoskodni, így hamarosan egy kutyával többen lesznek!

–  Úgy döntöttünk, hogy kutya gazdik leszünk! A Maltipoora esett a választásunk, hiszen rengeteg jót hallottunk róla, főként, hogy gyerekbarát és nem hullik a szőre.
 

Rebe tehát kap egy öcsikét, Napsi pedig megosztja a tapasztalatait, hiszen neki is van egy kutyusa!

– osztották meg Béciék az Instagramon, akik jól beleválasztottak a fajtába, hiszen egy ilyen eb árának csak a csillagos ég szab határt. Ezt Jákob Zoli, Dávid Petra és Csuti is jól tudja, mint Maltipoo gazdik, de most már a rapper is megtapasztalja, hogy mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A Maltipoo ugyebár egy keresztezett fajta, amely egy máltai és egy toy vagy miniatűr uszkár keresztezéséből származik.  A törzskönyvezett példányok ára 300 ezer forintnál kezdődik, de vannak olyan különleges ebek, amik akár 1 millió forintért is gazdára találhatnak...

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek