Reakció

Támadás érte Zimány Linda ruhamárkáját: itt a válasz!

Bors

Létrehozva: 2024.05.28.

Az új kollekció egyik darabját másolással vádolták meg. Zimány Linda helyre tette a dolgokat.

Szinte csak néhány napja működik Zimány Linda önálló divatcége, az LZ Studio, ami azonnal nagy érdeklődést és rajongást váltott ki, mégis érte támadás az önálló kollekció egyik darabját. Bár az egykori modell nevéhez korábban is fűződtek ruhaköltemények, idén májusban teljesen önálló vállalkozást alapított, és saját sorozattal állt elő. Az egyik, szívesen viselt darabja egy hatalmas virágot mintáz.

Zimány Linda virágos LZ Studio ruha saját márka
Zimány Linda egyik kedvenc darabja ez a hatalmas virággal díszített felső – Fotó: Zimány Linda /LZ Studio

Az internet azonban nem kegyelmez, a Reddit egyik felhasználója rögtön „belefutott” egy külföldi videóba, amelyen egy igen hasonló, virág díszítésű ruhaköltemény látható: 

A Bors megkereste az üzletasszonyt ezzel kapcsolatban, aki a bejegyzésről értesült ugyan, de a kommenteket nem olvasta.

Átküldték nekem a posztot, és szerintem egy tipikus példája annak, hogy mindenki virágokat csinál. Mert a virágon, mint motívumon kívül teljesen más, mint az enyém. A 80-as évek óta kedvelt ez a díszítőelem, és Magda Butrym néhány éve visszahozta a divatba. Az, hogy kinek milyen a virága, ízlés kérdése– reagált Linda.

Zimány Linda válasza a ki nem mondott kérdésre

Az eredeti poszt alatt a kommentelők megemlítik, hogy Sarah Jessica Parker már évekkel ezelőtt ilyesmit viselt a Szex és New York című sorozatban. Ezzel kapcsolatban is kérdeztük volna Lindát, de mielőtt feltehettük volna a kérdést, hozzátette:

– Jelenleg mindenhol virágok vannak, most ez a divat, én pedig a divatot követem. Ez olyasmi, mint például a farmer: azt sem lehet levédetni, mindenki fog farmer ruhákat készíteni. Egyébként mostanában újranézem a Szex és New York-ot, az említett ruhánál az inspirált. Szerintem nem tudsz olyat csinálni, amit nem csináltak már meg. Mindenki azt gyártja, ami divatos, és azt is veszik, ami divatos. 

Ha nekem a virág tetszik, és divatos, akkor virágosat csinálok, de olyat, ami nekem tetszik. Az, hogy valaki az én ruhámat viseli, vagy valaki másét, már az ő ízlésének a kérdése

 – válaszolta meg az utolsó nyitott kérdést is dr. Zimány Linda.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek