Szépségápolás

Zséda felfedte szépségének titkát: senki sem gondolta, hogy erre esküszik

Létrehozva: 2024.05.06.

Az énekesnő a természetesség és a rendszeresség híve a bőrápolásban is. Ezért is esett Zséda választása egy olyan eljárásra, amely a legkevésbé sem változtatja meg az arckarakterét.

A gyönyörű énekesnő mindig is odafigyelt arra, hogy harmóniában legyen a testével. Zséda öt évvel ezelőtt talált egy olyan kezelést, amivel még hatékonyabban fel tudja venni a harcot az idővel.

HOT FELTÖLTÉS BEAUTY ZSÉDA
Zséda egy olyan orvos-kozmetikai kezelést keresett, ami nem változat semmit az arckarakterén Fotó: SZABOLCS LÁSZLÓ / BEAUTY & PLASZTIKA / HOT MAGAZIN

Zséda: "Olyan, mintha nyaralásról jöttem volna haza!"

– Egy olyan orvos-kozmetikai kezelést kerestem, ami nem változat semmit az arckarakteremen, viszont serkenti a kollagén- és az elasztintermelést. Nagyjából öt éve ismertem meg a Vivace kezelést, azóta évente végzünk egy három-öt alkalmas kúrát és időnként egy-egy fenntartó kezelést – kezdte a hot! Beauty&Plasztika magazinnak Zséda. – A kezelés hatására rugalmasabb, tömörebb lesz a kötőszövet, liftingel és ránctalanít. Nincs mellékhatása vagy felépülési ideje, már másnap látszik a jótékony hatása. Olyan, mintha egy nagyot pihentem volna, vagy nyaralásról jöttem volna haza. Ugyanakkor fontosnak tartom elmondani, hogy ezek a kúraszerű kezelések nem tudják helyettesíteni a rendszeres reggeli és esti rutint, csak nagyon jól kiegészítik.

„A kollagéntermelés fokozása a cél”

Dr. Kriston Renáta esztétikai bőrgyógyász és anti-aging specialista hisz abban, hogy egy belső egyensúlyt kell teremtenünk ahhoz, hogy a külső harmónia megvalósuljon.

– A belső egyensúly létrehozásában, az egészség támogatásában és a prevencióban nagyon fontos szerepet játszanak az infúziós terápiák. Ezek az infúziók átgondoltan lettek összeállítva, prevenciós céllal. Nemcsak ásványi anyagokat, nyomelemeket és vitaminokat alkalmazunk, hanem 22-féle aminosavat is, amelyek a fehérjéink építőelemei. Zséda esetében a kollagéntermelés kívülről és belülről történő fokozása a cél, ezért kombináltuk a Vivace kezelést infúziós kúrával. A Vivace kezelés komplex stimuláló hatása megalapozza a bőr megújulását – magyarázta a szakember, majd kitért arra is, hogyan zajlik a kezelés. 

– Egy kis tűs kezelőfej segítségével végezzük el a frakcionális rádiófrekvenciás kezelést. Megszúrva a bőrt elindítunk egy sebgyógyulási folyamatot, ezzel stimuláljuk az új sejtek képződését, és ezáltal megújítjuk a bőr felszínét. Ugyanakkor már a szúrásnak lesz egy olyan mechanikai energiája, ami elindítja a kollagéntermelés fokozását. A kötőszövetbe érve a leadott energia direkt stimulációt fejt ki a rosttermelő sejtekre, fokozva azok aktivitását. Ezáltal a kollagénrostoknál pozitív átalakulás következik be: tömörebb, feszesebb, sokkal jobb állagú, felszínében is megújított bőrt eredményez.

HOT FELTÖLTÉS BEAUTY ZSÉDA
Zséda a természetesség és a rendszeresség híve  Fotó: Markovics Gábor / HOT MAGAZIN

„Másnap már teljesen partiképes”

Az énekesnő estében a Vivace kezelést egy Vega nevű kezeléssel kombinálják, ami szintén rádiófrekvenciával működik.

– Ez esetben kicsit mélyebbre jut el a rádiófrekvenciás energia, így még jelentősebb stimulációt fejtünk ki a kollagéntermelésre. Megújítjuk a bőrfelszínt, stimuláljuk az új sejtek képződését, lejjebb pedig a zsírsejtekre hatunk. Ezzel hosszú távú megújulás alapját adjuk meg – árulta el a szakember. – Heti rendszerességgel kezelünk, és legalább hat alkalmat javaslunk. A frakcionált rádiófrekvenciás tűszúrások egy-két órán belül bezáródnak, másnap már teljesen partiképes a páciens. Mint minden kezelésünk után, a fényvédelemre extra módon felhívjuk a páciens figyelmét, emellett a bőrápolási rutin összeállításában is segítünk.

HOT FELTÖLTÉS BEAUTY ZSÉDA
Fotó: ARHCÍV / BEAUTY & PLASZTIKA / HOT MAGAZIN

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek