TERMÉSZETESSÉG

Kioldatta a szájfeltöltést a Next Top Model Hungary versenyzője, döbbenetes a változás

Doris

Létrehozva: 2024.06.29.

A Next Top Model Hungary versenyzője a TV2 műsora során ébredt rá, hogy szeretne természetesebben kinézni. Alföldy Anna meg is tette az első lépést.

Alföldy Anna kapott hideget-meleget a TV2-n látható Next Top Model Hungary során, már a válogatón, ugyanis a zsűrinek is feltűnt, hogy korábban szerkesztgette a képeit, hogy vékonyabbnak tűnjön. Ennek ellenére bizalmat szavaztak neki,  azonban jóval a döntő előtt távoznia kellett. 

Alföldy Anna
Alföldy Anna, a Next Top Model Hungary versenyzője korábban így nézett ki feltöltött szájjal (Fotó: TV2)

A Ripostnak adott interjújában nem is olyan régen Anna elárulta, rengeteget köszönhet a műsornak és hozzátette, hogy szeretne ismét természetesebben kinézni, így jött a döntés, hogy kioldatja a szájfeltöltését.

– Mostanra ez az anyag már olyan más részekre migrálódott, a szám fölé, hogy ilyen kacsaszerű volt az  egész, amit viszontláttam a tévében és a képeken is – ismerte be Anna.

Alföldy Anna nagyon büszke a természetes eredményre

Nos, a felesleges töltőanyag már el is tűnt Anna ajkából, az eredmény pedig nagyon bejön a NTMH korábbi versenyzőjének.

Ha érdekel a változás, ide kattintva te is megnézheted Anna új külsejét. A különbség szerinte is ég és föld!

Alföldy Anna: Rendszeresen bántottak a súlyommal kapcsolatban

Anna márciusban a Borsnak mesélt őszintén a testképzavara kialakulásáról, valamint arról, hogyan sikerült 30 éves korára felépítenie a belső stabilitását.

– A környezetemben nem tudok olyan személyt mondani, aki valóban azt mondaná magáról, hogy „igen, én elégedett vagyok magammal belsőleg és külsőleg egyaránt”. Engem például rendszeresen bántottak a súlyommal kapcsolatban, már általános iskolában is.  Gúnyolódtak, hogy mekkora fenekem van. Huszonéves felnőttként pedig volt egy olyan barátom, aki folyton kőkemény diétára akart fogni, mert szerinte ilyen fejhez, amivel én rendelkezem, nem társulhat ilyen testalkat. Hiába menekültem ki ezekből, és az ehhez hasonló helyzetekből, sajnos az ilyen típusú mondatok mélyre tudnak menni, ennek köszönhetően alakult ki bennem a testképzavar mesélte a Borsnak Anna, aki sosem akarta felismerhetetlenné szerkeszteni a képeit, de a többi modell és celeb agyonfilterezett képei egy időben bizony őt is félrevitték.

Ma már azonban a természetesség híve.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek