Család

Berki Mazsi párja és kislánya kapcsolatáról: „Már előfordul az is, hogy apának szólítja”

N.V.N.

Létrehozva: 2024.06.23.

Mazsi és párja közösen nevelik Emmát, Zoltán mindenben segít a hírességnek. Már az újbóli gyermekvállalás is szóba került közöttük.

Mielőtt szülővé vált, Berki Mazsi több alkalommal is beszélt arról, hogy mennyire vágyik az anyaságra. Mostanra a lánya, Emma már bölcsődés, így Mazsinak pontos képe van arról, vajon azt kapta-e, amire számított.

Berki Mazsi és kislánya
Berki Mazsi szerelmével közösen nevelik Emmát Fotó: Szabolcs László

Berki Mazsi kislányában Zoli irányába alakult ki az apakép

Az édesanya elárulta, következetesen neveli a gyerekét és ebben a szerelmére is mindig számíthat.

Zoli nagyon jól kezeli az ismertségemmel járó szélsőséges felhajtást, de egyáltalán nem foglalkozik vele, az ő életében csak egy átlagos nő vagyok. 

A párom nyolc hónapos kora óta ismeri Emmát

Ennek következtében a lányomnak Zoli irányába alakult ki az apakép – árulta el a sztáranyuka. 

Már előfordul az is, hogy apának szólítja a jól megszokott Csácsá mellett. 

– Ez azért nehéz, mert amikor anya és apa üzemmódban vagyunk, azok az elvárások, amelyek egy édesanya irányából érkeznek az édesapa felé, nekem nem lehetnek. Tudom, Zolit nem zavarná, de engem igen, hiszen nem ő a gyermekem édesapja. Nagyon-nagyon nehéz ez a helyzet, hiszen nem egy olyan családban élünk, ahol anyának és apának van egy közös gyereke, hanem Zoli, Emma és én mindig együtt vagyunk, ám a párom kislánya nincs mindig velünk. Gyakran viszi és hozza Emmát a bölcsiből és ha edzek, közösen töltik az idejüket, nagyon szeretik egymást. Sokat segít a párom Emma nevelésében, mindezt annak ellenére, hogy ez egyáltalán nem elvárás irányába – magyarázta az influenszer.

Berki Mazsi és párja
Mazsi és Zoltán között szóba került a közös gyermek kérdése is Fotó: Szabolcs László

„Nagyon örülnénk, ha lenne egy közös gyerekünk”

Mazsi és Zoltán élvezi a közös életet, és szóba is jött közöttük a gyerekvállalás, azonban egyelőre szeretnének minél több időt együtt eltölteni úgy, ahogy most vannak, a többit a sorsra bízzák.

Nagyon örülnénk, ha lenne egy közös gyerekünk, és ha ez a gyerek már nyolc-, tízéves lenne – mondta mosolyogva Mazsi. – Most még nem érezzük, hogy eljött volna az ideje, de ha Emma idősebb lesz, előfordulhat, hogy lesz egy kistesója. 

Most egyelőre önzők vagyunk, szeretnénk minél több időt együtt tölteni. 

Örültünk volna, ha több időt szánt volna nekünk a sors, de mivel nem így alakult, még az is előfordulhat, hogy kifutunk az időből, és nem lesz közös gyerekünk – árulta el a sorry! magazinnak adott interjúban.

Berki Mazsi
Mazsi nem tartja magát egy otthonülős, csendes édesanyának Fotó: Szabolcs László

Hamar összecsiszolódtak

Mazsi a kis Emma születése után döbbent rá, hogy ő nem egy tipikusnak mondható édesanya.

Régen naivan azt hittem, majd főállású édesanya leszek és eltűnik az életemből a folyamatos zsizsgés, mozgás. Aztán ahogy megszületett a kislányom, be kellett látnom, hogy én egyáltalán nem vagyok egy otthonülős, csendes édesanya, aki nullától huszonnégyig el tud lenni a négy fal között a gyermekével. 

Nekem kell, hogy kicsit tornáztassam az agyam és mással is foglalkozhassak a gyereknevelésen túl. 

– Ezen tevékenységekkel visszatöltöm azt az energiát, amit a lányomnak adni tudok. Én azt vallom, hogy mindig a gyermeknek kell alkalmazkodnia a szülőkhöz, nem pedig fordítva, hiszen akkor az egész életünk egy káosszá válna. Így is az, nemhogy, ha emellett még alkalmazkodnék a kislányomhoz – szögezte le Mazsi.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek