felfordulás

Óriási a káosz Bódi Gusztiék otthonában: elárulta mi történt

Niki

Létrehozva: 2024.06.12.

A mulatós király a Facebook-oldalán jelentkezett be élőben, ahol rajongóinak elárulta, hatalmas káosz uralkodik az otthonukban. Bódi Guszti azt is megosztotta követőivel, hogy mi történt.

Bódi Guszti és Bódi Margó már közel 50 éve élnek szeretetben és harmóniában, nagy családjuk van és gyönyörű otthonuk. A zenészházaspár azonban most nagy fába vágta a fejszéjét, ami miatt a házukban teljes káosz uralkodik. Guszti a követőinek azt is elárulta mi történt náluk.

Bódi Guszti
Nagy a felfordulás Bódi Gusztiék otthonában (Fotó: Szabolcs László)

Bódi Guszti élőben jelentkezett be a Facebook-oldalán, ahol elmondta mi az oka a hatalmas felfordulásnak:

Képzeljétek el le kellett cserélni a légkondit, aztán úgy lecseréltük, hogy ki kellett festeni az egész házat szinte. A hátulján nem volt lefestve és olyan csúnya volt, hogy kifestettük az egészet és most nagy felfordulásban vagyunk már egy hete, de kezd tisztulni a dolog.

Bódi Gusztiék már vágynak a csendre

A mindig pedáns Bódi Margó már bizonyára nehezen viseli a felújítással járó koszt és rendetlenséget, így valószínűleg alig várja, hogy minél előbb befejeződjenek a munkálatok. Bódi Guszti felesége egyébként május végén ünnepelte a 62. születésnapját, aminek alkalmából egy wellness szállodában pihentek Gusztival. A házaspár akkor azt is elárulta, hogy bár a kerek évfordulókat még mindig szeretik a családdal és barátokkal megülni, de már nem mindig vágynak 100-200 fős vendégseregre és az azzal járó sürgés-forgásra.

Az elmúlt hosszú évek alatt volt már olyan dínom-dánom, 100-200 vendéggel, hogy csak na... Most már nem vágyunk erre, ha őszinték akarunk lenni. Eljön az idő, amikor jobb a csend

 – mondta akkor Bódi Guszti. De úgy látszik felfordulásból így sincs hiány.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek