Királyi család

Dagad a botrány, durva álhír terjed Katalin hercegnéről

Bors

Létrehozva: 2024.06.07.

Mindenki azt találgatja, hogy van valójában a nagybeteg hercegné. Tényleg nem tér már vissza?

A napokban elterjedt az a hír, hogy a rákbetegséggel küzdő Katalin hercegné „lehet, hogy soha nem tér vissza” korábbi szerepébe, a megelőző kemoterápiás kezeléseket követően pedig átrendeződhet a szereposztás a királyi családban.

Le Prince William, duc de Cambridge et Catherine Kate Middleton, duchesse de Cambridge publient une vidéo privée en famille avec leurs 3 enfants, le prince George, la princesse Charlotte et le prince Louis pour marquer leur 10 ème anniversaire de mar
Mindenki nagyon várja, hogy a hercegné hírt adjon állapotáról. (Fotó: Will Warr / Duke & Duchess of Cambridge / Kensington Royal via Bestimage / Northfoto)

A Kensington-palota korábban azt közölte, hogy a hercegné akkor fog hozzá legközelebb hivatalos teendőihez, ha az orvosai is zöld utat adnak neki a munkához. Egy bennfentes reagált a pletykára, mi szerint lehet, hogy Katalin újraértékeli vállalásait a későbbiekben. Azt állítja, ez az állítás igazságtalan és valótlan. Azt ugyanakkor elismerte, egyelőre nincs információ Katalin visszatérésének időpontjáról, mert most a hangsúly 100 százalékban az egészségén van, de a hosszú távú cél az, hogy mindent ott folytasson, ahol abbamaradt.

Vilmos herceg jó híreket közölt felesége állapotáról. Egy háborús veteránnak kikotyogta, hogy Katalin jobban van. Mint azt megírtuk, a hercegné egy hasi beavatkozást követően tudatta márciusban, hogy rákot találtak nála. A hírek szerint a kemoterápiás kezelések hatására sokat fogyott és hullik a haja, de erősnek mutatja magát, legfőképp a gyerekei miatt. Nem sokkal a lesújtó diagnózisa előtt jelentette be III. Károly, hogy rákkal küzd, de az uralkodó mostanra már visszatért hivatalos feladataihoz és nyilvános megjelenéseket is vállal. Vilmos ugyanakkor aggódik köztudottan munkamániás apjáért, attól fél, hogy az uralkodó túlvállalja magát.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek