Étkezés

Nagyon furcsán hangzik, ami kiderült Debreczeni Zita és Gianni fiáról, főleg egy olyan családban, mint az övék

Zs.

Létrehozva: 2024.06.06.

Annoni Zita egy vicces Instagram posztban mutatta meg, hogy kétgyermekes édesanyaként mi a legnagyobb kihívás a sárcai nevelésében. Meglepetésre pont az étkeztetés a sarkalatos pont, ami nagyon furcsán hangzik egy olyan családban, amelyiknek a feje, Gianni egy híres gasztro szakember.

Míg Gianni Annoni híres budapesti éttermében egymásnak adják a kilincset a hazai és nemzetközi sztárok, jómódú emberek állnak sorba, hogy bejuthassanak, addig a gasztro mágus otthonában Annoni Zita közelharcot folytat egy egyéves és egy négyéves kisördöggel azért, hogy rendesen egyenek. Ugyanis a nagyobbik fiúcska, Gianfranco Máté úgy néz ki bonyolult eset.

Gianni Annoni és Zita
Gianni Annoni és Zita nem adják fel a küzdelmet (Fotó: Szabolcs László)

Gianni nagyobbik fiának egyszerűen semmi sem jó 

Annoni Zita egy vicces Instagram posztban mutatta meg, hogy mennyire nehéz a dolga egy olyan gyermekkel, aki nagyon válogatós. A videóban azt látjuk, hogy egy felnőtt férfi eljátssza, hogy milyen kifogásokat tudnak kitalálni a gyerekek evés ellen: „Ma nem vagyok éhes... Tegnap már ebédeltem... Éhes vagyok, de nem erre vagyok éhes... Ezt nem szeretem... Megkóstoltam de nem ízlik... Ez túl csípős... Miért kell nekem minden nap ennem?" - parodizál a főszereplő, ami ugyan tényleg nagyon vicces, de édesanyaként nyilvánvalóan bosszantóan nehéz lehet. 

A nehézségek ellenére is összetartanak 

Zita és Gianni immár tíz éve alkotnak egy párt, és a jelek szerint most boldogabbak mint valaha. A két híresség bizony megharcolt azért a harmóniáért, ami körül lengi őket, az első közös gyermekük a tizedik lombikprogramban fogant meg, épp akkor, amikor már feladták volna a reményt, hogy valaha közös babájuk legyen. A második gyermek születése már maga volt az égi ajándék, az érkezésével pedig teljes lett az Annoni család élete. Ilyen körülmények között nem is olyan nagy gond, ha a nagyobbik gyerek nem akar rendesen enni... Majd később megtanulj az édesapja éttermében, hogy az étkezés egyébként szuper dolog. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek