Válás

Diana hercegné sírhelye mellett tették meg a sokkoló bejelentést: válik az álompár

K.B.

Létrehozva: 2024.06.10.

A páros jó viszonyban maradt a válás ellenére is.

Áprilisban hideg zuhanyként érte a világot a hír, hogy Diana hercegné öccse Earl Charles Spencer és felesége Karen Gordon szakított egymással. Főként azért, mert a különválás hírét az Althorp birtokon jelentették be, ahol Dianát is eltemették 1997-ben, miután autóbalesetben életét veszítette. Most a PageSix arról számolt be, hogy a páros hivatalosan is elvált.

Diana hercegné bátyja ismét elválik /Fotó: AGENCE / BESTIMAGE

Earl Spencer így fogalmazott a válásával kapcsolatban a lapnak:

Rendkívül szomorú vagyok. Mostantól a gyermekeimnek és az unokáimnak akarom magamat szentelni, és minden jót, és sok boldogságot kívánok Karennek a jövőben

 - mondta el szűkszavúan a férfi. Earl Spencernek ezzel a harmadik házassága is zátonyra futott, miután első feleségével Victoria Lockwooddal és második feleségével Caroline Freuddal sem működött a kapcsolata hosszú ideig. 

A lap arról is írt, hogy Spencer és Karen egy vakrandi során gabalyodott össze 2010-ben, majd 2011 júniusában házasodtak össze szintén Althorpi birtokukon. Született egy közös gyermekük is, aki az elhunyt hercegné után a Charlotte Diana nevet kapta. Ezen kívül mindkettejüknek számos gyermeke és unokája van előző házasságaikból.

Bennfentes információik szerint azután romlott meg a házasok kapcsolata, miután Spencer megírta és kiadta a "Nagyon privát iskola" című könyvét, amelyben a fiatalkori szexuális zaklatásairól írt, és arról, hogy milyen fájdalmak érték őt a bentlakásos privát iskolájában, ahova a szülei beíratták. A párost ismerő forrás szerint annyira mélyen érintette Spencert a visszaemlékezés, hogy még traumakezelésekre is kellett járnia a könyv kiadása után.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek