Apaság

Gólyahír: Megszületett a TV2 egykori sztárjának kisfia

Cs.I.G.a

Létrehozva: 2024.06.07.

Az énekes nemrég még büszkén jelentette be, hogy hamarosan apai örömök elé néz, Ekanem Bálint most pedig már arról számolt be, hogy megszületett kisfia.

A The Biebers énekesére, Ekanem Bálintra még a koronavírus-járvány előtt talált rá a szerelem. Akkor a színész-énekes elmondta, hogy kedvesével már évek óta ismerték egymást, de csak 2019-ben alakult át a kapcsolatuk haverságból.

Ekanem Bálint
Ekanem Bálintnak új szerepben is teljesítenie kell (Fotó: Markovics Gábor)

Több mint két éve vagyunk együtt, de már régebben is ismertük egymást. Pápán a fúvószenekarban találkoztunk először: én az egyik előadáson énekeltem, ő pedig ott fuvolázott – mesélte korábban a Borsnak Bálint.

 A kapcsolatuk villámsebességgel fejlődött, és a pandémia miatt összeköltöztek. A TV2 Sztárban Sztár című show-jának egykori versenyzője nem sokkal később eljegyezte, majd el is vette kedvesét, és most egy újabb taggal bővült a családjuk.

Megszületett Ekanem Bálint kisfia

Az énekes a közösségi oldalán jelentette be néhány hónapja, hogy hamarosan szülői örömök elé néznek. Közel egy hónappal később pedig már kisfiával közös képet készített, hogy így jelentse be: megérkezett családjukba a kis trónörökös, akinek a nevét is elárulta a bejegyzésében.

Megérkezett kisfiunk, Ekanem Merse Edo. Mindhárman szuperül vagyunk!

 – írta ki Ekanem Bálint, aki két tündéri fotót is mellékelt a szöveghez, ahol éppen a kezében tartja kisfiát. A kis Merse láthatóan nagyon élvezi édesapja óvó ölelését.

Rengetegen gratuláltak a büszke édesapának

Ekanem Bálint nemcsak a zeneiparban van jelen, hanem színházban is rengeteget szerepel, így számos barátja van a művészvilágban. Így nem meglepő, hogy rengetegen gratuláltak a Madách Színház színészei közül, mint például Békefi Viki, akinek hamarosan egyéves lesz a kislánya.

Szívből gratulálok!!! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok nektek!! – írta Gubik Petra.

Csodálatos! Szívből gratulálunk és jó egészséget, sok boldogságot kívánunk! – írta Viki kollégájának.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek