AJÁNDÉK

Rejtélyes hódoló ostromolja a szakítása után ÉNB Alexát

Doris

Létrehozva: 2024.06.28.

Az egykori sorozatsztár elképesztően kapós lett, amióta bejelentette, hogy szakított Farkas Balázs spirituális guruval. ÉNB Alexa ajándékot is kapott valakitől!

Amióta szingli, gyakorlatilag egy perc nyugta sincs az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárjának, Koholák Alexának. A spirituális beállítottságú szépség öt évvel ezelőtt mondta ki a boldogító igent a nála 26 évvel idősebb spirituális vezetőnek, Farkas Balázsnak, a hagyományoktól eltérően pedig ő kérte meg a férfi kezét. Épp ezért ért mindenkit váratlanul a tény, hogy ÉNB Alexa márciusban látszólag egyik pillanatról a másikra az összes képét, bejegyzését letörölte az Instagramról és ezzel a férjével közös képek is eltűntek. 

ÉNB Alexa, Farkas Balázs
ÉNB Alexa és Farkas Balázs öt évig voltak házasok (Fotó: Facebook)

Nem véletlenül! Alexa akkor a Borsnak árulta el, hogy valóban szakított a spirituális guruval.

– Ez a házasság életem legjobb öt éve volt, ez vitathatatlan. Ugyanakkor mindketten azt éreztük, hogy a kapcsolatunk már nem olyan, amilyennek egy házasságnak lennie kell. Mindkettőnkben egyszerre született meg ez a gondolat és érzés, úgyhogy le is ültünk megbeszélni a dolgokat, aminek az lett az eredménye, hogy külön utakon folytatjuk. Egyelőre nem válunk el, de ha a jövőben a másiknak lesz valakije, azt természetesen tiszteletben tartjuk – kezdte a Borsnak Alexa, aki pontosan tisztában van azzal, hogy sok az ajtócsapkodós, tányértörős szakítás, ők azonban éretten és intelligensen kezelték a helyzetet.

ÉNB Alexa roppant népszerű a férfiak körében

Bár az egykori sorozatsztár vélhetően nyugalomra és egy kis magányra vágyik, erre nincs sok lehetősége, amióta mindenki megtudta, hogy szingli lett. Alexa a Borsnak elmondta, gyakorlatilag már meg se meri nyitni az üzeneteit, annyian akarják felszedni, sőt, vannak olyan képviselői az erősebbik nemnek, akik attól sem riadnak vissza, hogy intim fotókkal bombázzák!

Ám ez még messze nem minden! Akad egy minden eddiginél elszántabb lovag, aki kilépett a virtuális világból, ám az arcát és a nevét még nem merte vállalni. A romantikus lelkületű udvarló egy aprócska ajándékot, egy kis virágot hagyott Alexa lábtörlőjén, ami egyfelől kedves gesztus, másrészt picit ijesztő lehet, hogy valaki tudja, hol lakik.

ÉNB Alexa
ÉNB Alexa titokzatos hódolótól kapott ajándékot (Fotó: Instagram)

Vajon ki lehet a titokzatos udvarló?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek