Királyi család

Ennyi volt: Károly király Harry-t és Andrást is helyre tette, nincs helyük a királyi családban

B. V.

Létrehozva: 2024.06.07.

Módosítva: 2024.06.09.

A király tettei fontos üzenetet hordoznak magukban.

Károly király és András herceg vitája komoly üzenetet hordoz magában Harry herceg számára is. Mindezt azok után, hogy Károly Harry korábbi lakhelyére, a Frogmore Cottage-ba akarja költöztetni Andrást a jelenlegi lakhelyéről. Ez pedig csak azt jelenti, hogy a király nem számol azzal, hogy a fia valaha is újra a királyi család része lesz. 

III. Károly király
Károly két legyet ütne egy csapással. Fotó: AFP

Károly a testvérét, András herceget azért akarja elköltöztetni jelenlegi 30 szobás birtokáról, a Royal Lodge-ból, mert elege lett a yorki herceg szexbotrányaiból. András azonban nem akarja hátrahagyni lakhelyét mondván, az az otthona. A király azonban több legyet ütne egy csapásra, ha ezt sikerül elérnie. 

 

A király azzal, hogy Frogmore-ba kényszeríti Andrást, több problémát is megold egyszerre. Harry-nek üzenetet küld vele, miszerint nem dolgozó királyi tagként, privát emberként nem szívesen látott vendég, és nem engedi őt vissza korábbi lakhelyére. Andrásnak pedig azt üzeni, hogy lejáratta magát, így ne várja el többé ugyanazt a minőségű királyi ellátást, amiben korábban részesült.

 

 - közölte Tom Quinn királyi író, kiemelve, Károly szerint a hatalmas windsori birtok, a Royal Lodge igazából egyvalakinek felel meg, az pedig nem mást, mint az örököse, Vilmos és az ő családja. 

 

András azonban egyelőre megtagadta a királyi parancsot és még mindig a Royal Lodge kényelmét élvezi - írja a Mirror.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek