FOCI EB

"Kirázott a hideg" - Az Exatlon sztárja élőben nézte végig Varga Barnabás súlyos balesetét

Doris

Létrehozva: 2024.06.26.

Ujvári Iza ott volt vasárnap a stuttgarti arénában, amikor Magyarország drámai küzdelemben legyőzte Skóciát. Az Exatlon bajnoka elmesélte az élményeit.

A magyar labdarúgó-válogatott középcsatárának, Varga Barnabásnak június 23-án, a skótok elleni drámai meccsen eltört az arccsontja, miután ütközött a kapussal, Agnus Gunn-nal. Így a fiatal focista számára véget ért az Európa-bajnokság. A meccsen ott volt Ujvári Iza is, az Exatlon sztárja.

Ujvári Iza, Exatlon
Ujvári Iza, az Exatlon sztárja élőben szurkolt a válogatottnak (Fotó: Facebook)

- Zavaros helyzet volt az ütközés, a videobíró vizsgálta az esetet. Úgy tűnt, nincs eszméleténél, nagyon aggódtunk érte, mert az orvosok rendkívül lassan indultak a pályára, mintha nem lettek volna tisztában a sérülés veszélyével és súlyosságával. Eltört az arccsontja - idézte fel a meccset követő sajtótájékoztatón az esetet Marco Rossi szövetségi kapitány, aki szeme alá mutatva jelezte, hol szenvedte el a sérülést a Ferencváros futballistája.

VARGA Barnabás; SZOBOSZLAI Dominik; MILOS, Kerkez, Extatlon
Varga Barnabás arccsontja eltört a meccsen, az Exatlon sztárja élőben nézte a jelenetet (Fotó: Koszticsák Szilárd)

Az Exatlon bajnoka élőben nézte végig az incidenst

Az Exatlon bajnoka élőben, a stuttgarti arénából nézte végig a rémisztő esetet, majd a válogatottal és a tömeggel együtt örült Csoboth Kevin mindent eldöntő, 100. percben lőtt bombagóljának. Ez nem csoda, hiszen a foci Ujvári Iza életében is hosszú évek óta központi szerepet tölt be. 

- Soha nem fogom elfelejteni ezt a meccset, kirázott a hideg, ha visszagondoltam rá. Varga Barnabást ugyan nem ismerem személyesen, de remek sportembernek tartom. A mérkőzés egészen rendkívüli volt, és nagyon drukkolok a fiúknak, hiszen még mindig van esélyünk, hogy továbbjussunk a csoportból, igaz, ehhez a csehek nem győzhetnek a törökök, és Georgia sem nyerhet Portugália ellen

- fogalmazott a Borsnak az Exatlon sztárja, aki a minap a Daily Mail TikTok-oldalára is felkerült, nem véletlenül! Egészen egyszerűen elképesztő, ahogy a labdával bánik!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek