JUBILEUM

Félévszázados Edda és foci a Balaton-parton

Bors

Létrehozva: 2024.06.14.

Balaton parton zenél Pataky Attila és zenekara. Az EDDA ötven éve van a zenei palettán, a jubileumot alaposan megünneplik a rockerek.

Félévszázada már, hogy megalakult az egyik legnépszerűbb magyar rockbanda, az Edda. Pataky Attila és zenekara évtizedek óta töretlen népszerűségnek örvend, a jeles jubileumot pedig a Balatonon ünneplik.

edda
Pataky Attila és zenekara, az EDDA a Balaton-parton ad nagyszabású bulit (Fotó: Bors)

Hatalmas bulit ad az EDDA

Június 14-én pénteken a siófoki Plázst zengik be az Edda korszakos slágerei. Előttük Dj Dominique felel a fergeteges hangulatért. S az Edda Művek után sem áll meg a buli, hiszen vár mindenkit a Wannabe beach a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb pop slágereivel.

A hétvégén természetesen afterpartykból sem lesz hiány és a focidrukkerek sem maradnak le a Magyarország–Svájc mérkőzésről: nekik sem kell kihagyni a magyar csapat nyitómeccsét: két fürdőzés között a Balaton partján, egy óriási LED falon követhetik az összecsapást a foci EB-n.

Szombat este The Vibe party érkezik a Plázsra, ahol három helyszínen együtt vibe-olhat a közönségség a legjobb szettekre hajnalig. A Beach-en Elektra, Jauri, Koósz Milán és Pixa játszik, a Music Terrace-on Bréda Bia, Crotter, Spanics és Varming felelnek az ütemekért, míg az Aréna az El Paso Partysorozat első siófoki állomásának ad otthont. A sztárvendég Daimond Rocks techno producer lesz, míg hazai fronton Purebeat, Steve Judge, Chriss Jay, Patrick, Rick Wayne és Slain erősítik az estét, hogy biztosan kitartson a buli napfelkeltéig.

Koncertek és focimeccs a Balaton-parton (Fotó: Plázs Siófok)

„Meg szeretném őrizni a derűt és a mosolyt"

Az ötvenedik évforduló kapcsán Pataky Attila korábban a hot! magazinnak így nyilatkozott:
Nagyon szeretném, ha ez az év a békéről szólna. Nemcsak az én életemben, hanem világszerte. Ezért mindenképp meg szeretném őrizni a derűt és a mosolyt, még akkor is, ha ez manapság nehéz. Ez az esztendő kifejezetten fontos számomra, ugyanis idén lesz a tizenötödik évfordulónk életem párjával, csodás feleségemmel, továbbá ötvenéves lesz az EDDA.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek