Gáspár-Jenner klán

"A magyar Jennerek" – Gáspár Evelin és Virág kitüntető címet kapott

Bors

Létrehozva: 2024.06.08.

Kylie és Kendall Jennert talán senkinek sem kell bemutatnunk, ám most már hazánk is kapott egy saját Kardashian-klánt. A netezők szerint Gáspár Evelin és Virág a magyar Jennerek.

Gáspár Evelin és Virág a nyilvánosság előtt cseperedett gyönyörű nővé, ám sokan nem hitték volna, hogy a testvérpár ennyire megtalálja majd a számításait a Győzike-show után. Pedig megtalálták... Önálló, független nőként továbbra is jelen vannak a médiában, ráadásul folyamatosan adnak a rajongóknak valami csámcsogni valót is. Nem véletlen, hogy a netezők elkezdték őket Kendall és Kylie Jennerhez hasonlítani. 

Gáspár Evelin és Gáspár Virág
Fotó: Bors
Gáspár Evelin és Virág a magyar Kendall és Kylie Jenner?

Gáspár Evelin és Virág a magyar Jennerek

Mielőtt még belemerülünk, miért is hasonlítanak annyira Gáspárék és Jennerék, tartsunk egy kis gyorstalpalót, hiszen a lányokról sem csak azt kell tudni, hogy rivaldafényben nőttek fel. 

Evelin például diplomás közgazdász, elvégezte a TV2 Akadémiát, és két nyelven is beszél. Virág Franciaországban tanult egy fél évig szakácsként, most pedig egy luxusétteremben dolgozik, ám való igaz, hogy ő nem vállal akkora szerepet a médiában, mint a testvére. Ettől függetlenül alkalom adtán azért posztol egy-egy olyan fotót, amivel felrobbantja az internetet. Ilyen az is például, amit nemrég tettek közzé az Instagram-oldalukon. Ezen a felvételen Cipruson vannak éppen, és a rajongók legnagyobb örömére nem is öltöztek fel túlzottan, csak egy aprócska bikiniben mutatják meg magukat. Ez ihlette meg a netezőket is, és egyből kijelentették, hogy a lányok a magyar Jennerek.

A magyar Jennerek

 – írta egy kommentelő, míg a legtöbben megdicsérték a lányok alakját is, hiszen komoly munkát fektettek abba, hogy ilyen tökéletes legyen az alakjuk.

– Nagyon csinosak, szerintem büszkék lehetnek magukra – fogalmazott valaki, ám van itt még más párhuzam is a Kardashian-családdal...

Kendall és Kylie Jenner – Kik ők?

A Kardashian családot talán senkinek sem kell bemutatni, de most mégis ejtsünk a lányokról pár szót, hiszen nagyobb a hasonlóság köztük és a Gáspár-testvérek között, mint gondolnád! Kezdjük Kendall-lal.  Mindössze 12 éves volt, amikor először feltűnt a képernyőn, azóta viszont nemzetközileg elismert modellé cseperedett, és  2016-ban a Forbes magazin beválasztotta a legjobban kereső szupermodellek közé is.

Kylie a família legfiatalabb tagja, de talán a legsikeresebb is, tekintve, hogy saját kozmetikai márkát alapított, és az egyik legvagyonosabb és legbefolyásosabb amerikai nőként tartják számon. Emellett ne feledkezzünk el arról sem, hogy óriási átalakuláson ment keresztül, hiszen a plasztikának köszönhetően egy teljesen új ember lett, és az Instagramon közel 400 millióan követik. 

A legnagyobb közös vonás tehát a Jenner és a Gáspár lányok között, hogy mindannyian rivaldafényben nőttek fel, jól tudják, hogy milyen, amikor egy ország, – Jennerék esetében a világ – nézi végig, hogyan cseperednek napról napra. Az akkori énjüket mégis maguk mögött hagyták, és "új életet kezdtek". Van, aki a plasztikával, van, aki kemény munkával érte el a célját...

Fotó: AFP
Kendall és Kylie Jenner

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek