UTAZÁS

Gömöri András Máté kanadai élményeikről vallott

Létrehozva: 2024.06.29.

Polyák Lilla és Gömöri András Máté kilenc hónappal ezelőtt döntöttek úgy, hogy Kanadába költöznek. Rajongóik azóta is kíváncsiak, hogy hogyan élnek kint és mivel töltik az idejüket, amelyről Máté most részletesebben is beszámolt.

Gömöri András Máté a TV2 Mokkájában mesélt kanadai életükről, mint mondja, mindenképpen angol nyelvterületre akartak menni. Számára Ausztrália szóba sem jöhetett, mert kiborul a kígyóktól, az Egyesült Államokban pedig többször is jártak korábban ugyan, de sosem érezte magához közelinek. Torontóban viszont már az első alkalommal otthon érezték magukat, így köttetek ki Kanadában.

Gömöri András Máté - Polyák Lilla
2023 szeptemberében költözött ki Gömöri András Máté és Polyák Lilla (Fotó: Szabolcs László)

Megtalálták számításaikat

Máté a reggeli adásban elmesélte, hogy Kanada beváltotta a hozzá fűzött reményeket. 

Sokat sportolok még mindig, tavasszal volt a versenyszezon záró versenye és befejeztem az első évet a Seneca Collage-n, ahol filmszínész szakra járok. Az utóbbi időszak legnagyobb örömhíre az volt, hogy múlt héten aláírtam a szerződésemet Torontó egyik kiemelkedő ügynökségénél, ami nagyon nagy szó, tekintve, hogy még csak ennyire rövid ideje vagyok itt.

Gömöri András elmesélte, hogy Lilla is nagyon jól érzi magát, hiszen elindult az ABBA Show, ami az első tejesen kanadai showja, emellett a magyar közönségnek és a magyar zenekarra is sok koncertje volt, így szerencsére továbbra is nagyon elfoglaltak.

20210715_Egyutt_velunk_Paraolimpiai_rendezveny_MG_RP 00078_
Máté nyáron hazajön majd (Fotó: Markovics Gábor)

Gömöri András Máté és párja hamarosan hazajönnek

Máté elárulta, hogy már honvágyuk van, és nagyon várják, hogy hazajöjjenek. 

Régen voltunk otthon, hiányzik a család, bár most pont kint van velünk anyósom és Anyukám is, együtt néztük meg a Niagara-vízesést. Nagyon nagy élmény volt, hogy mi mutathattuk meg a várost nekik. Nyáron pedig júliusban leszünk újra hazai színpadon, a ‘Szeretettel Kanadából’ című koncertünket visszük, ami tulajdonképpen az elmúlt évünkről szól, hogy miért vágtunk bele ebbe a kalandba, a kedvenc dalainkat adjuk elő és előadunk néhány saját olyan sztorit is, amiket eddig még sehol nem meséltünk.

S hogy András és Lilla kint maradnak-e végleg, egyelőre nem tudják, sok minden függvénye.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek