Jelek

Gubik Petra úgy érzi, hinnie kellene a jelekben

Cs.G.

Létrehozva: 2024.06.10.

A Sztárban Sztár első női győztese úgy érzi, életét körbe lengi valamilyen misztikum. Gubik Petra elmondta, hogy az utóbbi évben már többször megjelent számára a kilences szám...

Szombat este adták át a Petőfi Zenei Díjakat, amit kilenc kategóriában osztottak ki, a díjazottak között Gubik Petra is szerepelt, akit az év női előadójaként vehette át a szobrocskát. A színésznő elmondta, hogy nagyon meglepte ez a rangos elismerés, hiszen eddig énekesnőként nem kacérkodott ezzel és hasonló díjjal sem.

Gubik Petra
Gubik Petra nagyon örült annak, hogy átvehette a Petőfit ábrázoló szobrot (Fotó: Bánkúti Sándor)

Az az igazság, hogy én eleve nem kacérkodtam ennek a gondolatával sem, hogy én bármikor bármilyen díjban részesüljek. Tehát nyilván a színházi szakmában az ember sokkal inkább. Véleményem szerint az kiszámíthatóbb – kezdte izgatottan a Sztárban Sztár győztese, aki azt is hozzátette, hogy a zenei díj eddig megfoghatatlan kategória volt számára. 

Nagyon érdekes, erre ma jöttem rá, hogy kilenc kategóriából az egyik az enyém, és a Sztárban Sztárt is megnyertem tavaly, ami a kilencedik évad volt. Ez a szám elégé misztikussá kezd válni az életemben. Lehet, hogy figyelni kellene rá? Szóval ez nagyon érdekes összecsengés

 – gondolkodott el Gubik Petra.

Jól érzi magát a bőrében Gubik Petra

A Sztárban Sztár győztese a hot! magazinnak elmondta, hogy jelenleg nagyon jól érzi magát a bőrében, és boldog időszak van az életében. Nem is csoda, hiszen saját bevallása szerint minden lehetőséggel tud élni.

Rájöttem, milyen fontos az önszeretet. Jól érzem magamat a bőrömben, a munkámban és a magánéletemben is – újságolta Petra. – Van bátorságom belefogni azokba a dolgokba, amikre vágyom, zöld lámpákat kapok, ami azt jelenti, hogy jó úton járok. Úgy vélem, afelé haladok, amit gyerekként megálmodtam, és szépen lassan minden beérni látszik – mesélte büszkén a színésznő. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek