Áramszünet

Hódi Pamela megszökött

Bors

Létrehozva: 2024.06.10.

Módosítva: 2024.06.10.

Az influenszer nehéz időszakon van túl, mindent hátrahagyott.

Aki követi Hódi Pamela mindennapjait – amelyeket jól dokumentál a közösségi médiában – az tudja, hogy az elmúlt egy hónap igen mozgalmas volt a híresség számára.

20230209_hodi pamela_047_MK_MP Hódi Pamela
Hódi Pamela általában vidám, de a közelmúlt sok volt neki (Fotó: Máté Krisztián)

Igazi érzelmi hullámvasút volt a május Pamelának: hihetetlenül boldogan indult, hiszen kisebbik lánya, Evolett Olívia betöltötte a harmadik évét, amit bulival ünnepeltek meg. Ám alig több, mint egy hétre rá borzalmas hírt osztott meg a világgal.

Szeretett nagypapája 82 éves korában elhunyt.

Az influenszer akkor egy hosszú, és érzelmes posztban mesélt a kapcsolatáról az idős emberrel, gyönyörű emléket állítva neki.

Berki Krisztián halála

Bár közösségi oldalain nem emlékezett meg róla, szintén májushoz – egészen pontosan május 6-hoz – kötődik idősebbik lánya, Nati apjának, Berki Krisztián a halála.

Berki Krisztián és kislánya
Berki Krisztián két éve ment el (Fotó: Bors archív)

Hódi Pamela besokallt

Azóta ritkábban hallani arról, mi is történt vele, és ez nem véletlen. Most ő maga magyarázta el, hogy ez elmúlt hetek túlterhelték, így egy kis „áramszünetre” van szüksége. Amint írta, testileg és lelkileg feltöltődni megy egy barátnője társaságában Kőszegre, ahol kettesben csajoskodnak, és turistáskodnak majd.

 Kiemelte, hogy éjszakába nyúló személyes beszélgetéseket tervez, ami jól mutatja, hogy komolyan gondolja a pihenést.

Ha a gyász nem lett volna elég, Pamela az utóbbi időben rengeteget dolgozott, ami annak a fényében még fontosabb, hogy mellette gondos anya, szerető feleség, és jó háziasszony, amelyek egyenként is egész embert kívánó feladatok, nem hogy még az üzleti élet viszontagságai mellett.

Mivel csak ismerősével kettesben utazik, így nem csak családjának, de a rajongóknak nélkülözniük kell a hétvégén (utóbbiaknak a friss posztok tekintetében), hiszen egy alapos elvonuláshoz a digitális detox is hozzátartozik. De remélhetőleg a jól megérdemelt rekreáció után frissen, kipihenten és mosolygósan kapja vissza a családja, és a világ Hódi Pamelát.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek