szexi

Ettől még forróbb lesz a levegő! Bikiniben buliztak a sztárcsajok

Niki

Létrehozva: 2024.06.27.

A celeb lányok igencsak pikáns fotókat osztottak meg, ahol egy igazán nyárias partin pózolnak a medencében. Az eseményen Hunyadi Donatella mellett Hawa és Panka, a Next Top Model Hungary versenyzői, és sokan mások is részt vettek, akik szintén nem bíztak sokat a képzeletre. Most megmutatjuk, hogy buliznak a kánikulában a sztárcsajok.

A Next Top Model Hungary dögös versenyzői Hawa és Panka úgy látszik nagyon élvezik a nyarat, nem is akárhogy. Más modellek és sztárok társaságában szórakoztak egy medencés bulin, ahol bizony egyikőjük sem sokat bízott a képzeletre. Hunyadi Donatella, Panka és Hawa is apró bikiniben napoztak és pancsoltak.

Hunyadi Donatella, Hawa, Panka buli
Hunyadi Donatella a Next Top Model Hungary egykori versenyzőivel bulizott (Fotó: Instagram)

Úgy tűnik Hunyadi Donatella egyelőre szingli, bár a fotókat látva biztosan vannak jó néhányan, akik szívesen meghódítanák a szívét. Emellett persze biztosan nem unatkozik, hiszen rengeteget dolgozik. Az éneklés és a koncertek mellett egyetemre jár, sőt még számos modell munkája is van, ami a külsejét látva egyáltalán nem meglepő.

Hunyadi Donatella és Baranyi Panka
Igencsak forró fotók készültek a lányokról (Fotó: Instagram)

Nem csak Hunyadi Donatella párja várat magára

A két egykori versenyző nagyon összebarátkozott a műsor alatt, így több eseményen is jártak már együtt, aminek talán az is az oka, hogy egyelőre mindketten szinglik. Hawa ugyan a műsor alatt még párkapcsolatban volt, de azóta szakítottak egykori párjával, bár azóta nem szomorkodik és úgy tűnik nagyon élvezi a szinglilétet. Ugyan a lány egyelőre igyekszik a karrierjére koncentrálni, a fotók láttán biztosan akad néhány hódolója. Pankára még szintén nem talált rá a szerelem, de ő sem bánkódik emiatt, hiszen a Next Top Model Hungary által teljesen új fejezet kezdődött az életében és igyekszik megvalósítani az álmait, amiről korábban TikTok-on is mesélt a követőinek:

Nagyon sok dolog történt a műsor óta velem, teljesen felfordult az életem. Nagyon sokat tanultam a műsorból, sokat tapasztaltam, menő divattervezőkkel dolgozhattam együtt, olyan jó fotósokkal, akikkel lehet, hogy enélkül soha. Ha gondolkoztok ilyesmin vagy van bármi, amitől féltek, merjetek belevágni. Én eljöttem ebbe a műsorba szerencsét próbálni, követem az álmaimat és lehet, hogy nyers vagyok, de szerintem semmi baj azzal, hogy követem az álmaim és kicsit nyersebb személyiségem van.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek