Bűncselekmény

Ittas vezetésen kapták a népszerű énekest, reagált az ügyvéd

KL

Létrehozva: 2024.06.20.

A fiatalok kedvencét bilincsben vezették el a rendőrök.

Justin Timberlake élete az utóbbi időben cseppet sem mentes a botrányoktól, különösen azóta, hogy megjelent Britney Spears memoárja, amelyben az énekesnő kifejti, hogy a kapcsolatuk idején Timberlake miatt vetette el a közös gyereküket, mert az énekes nem állt készen az apaságra.

Justin Timberlake több botrányba is belekeveredett az utóbbi időben Fotó: AFP

Az énekest a napokban ittas vezetés vádjával tartóztatták le, és tartották bent egy éjszakára. Justin Timberlake minden helyszíni józansági teszten elbukott, és miután megtagadta a további vizsgálatokat, a rendőr megállapította, hogy ittas állapotban vezette autóját New Yorkban. Ügyvédje most megszólalt és közölte, meg fogják védeni a vádakkal szemben az énekest.

A szemei véresek és üvegesek voltak 

- a többi között ez áll a helyszíni ellenőrzésről szóló jelentésben. 

El artista Justin Timberlake, detenido por conducir ebrio
Az énekes fotója, ami a letartóztatáskor készült róla, itt is jól látszódnak a már említett vörös szemei Fotó: AFP

Justin Timberlake énekest azért állították meg New Yorkban, mert nem állt meg egy stoptáblánál, és rossz sávban haladt. Ezután az összes helyszíni józansági teszten megbukott, a további vizsgálatokat pedig visszautasította, ezért letartóztatták. A sztár nem, de ügyvédje megszólalt a vádakkal kapcsolatban. 

Alig várjuk, hogy megvédhessük Mr. Timberlake-et a vádakkal szemben. Sok mondanivalója lesz majd a megfelelő időben 

- mondta Edward Burke Jr.

Justin Timberlake turnéjának kellős közepén tart, a kitűzött tárgyalás időpontjában például Lengyelországban lesz. Az ügy valószínűleg nem fog keresztbe tenni a terveinek, ugyanis lehetősége van online is becsatlakozni. Felesége, Jessica Biel azért nem boldog, legalábbis meglehetősen feszültnek tűnt, amikor két nappal az eset után megjelent a nyilvánosság előtt - írja a Life.hu.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek