Szerelem

Itt találta meg a boldogságot Krausz Gábor

Zs.

Létrehozva: 2024.06.25.

A sztárséf és párja túl vannak életük első közös nyaralásán, ami még a várakozásokhoz képest is jobban sikerült. Krausz Gábor és Mikes Anna úszik a boldogságban, a kommentelők pedig álompárként ünneplik őket.

Nem is sikerülhetett volna jobban Krausz Gábor és Mikes Anna első közös nyaralása: a szerelmesek úsznak a boldogságban. Gábor és Anna Olaszország déli régiójába utazott, hogy ott kapcsolódjanak ki, egy Szicíliában született poszt tanúsága szerint pedig nem is dönthettek volna jobb hely mellett... A tenger, a borok, az illatok, mind mind elvarázsolták őket. 

 Mikes Anna és Krausz Gábor
Krausz Gábor és Mikes Anna a mai napig elválaszthatatlanok (Fotó: TV2/hot magazin)

Első közös nyaralásunk. Álomutazás, pont olyan, amire már nagyon régóta vágytunk

– írta Mikes Anna a közösségi oldalukon, a poszthoz pedig olyan mennyiségű támogató és lelkes üzenet érkezett, hogy olyat tényleg ritkán látni. 

Krausz Gáborék az új álompár 

Krausz Gábor és Mikes Anna a TV2 Dancing With The Stars versenyében ismerkedett össze. A mesterdiplomás tánctanár és a híres séf közös tánca aztán a műsor befejeztével sem ért véget, sőt... azóta el sem engedték egymás kezét. A páros amellett, hogy nagyon boldogok egymással, a jelek szerint kivételesen szimpatikus az internet népének is, ők az a duó, akik szinte kizárólag támogató hozzászólásokat kapnak a közzétett posztjaikhoz. Most sem volt másképp. Az első közös nyaralásukról szóló fotójuk alá csak úgy záporoztak a kedves üzenetek: 

Ritka szép pár, akik illenek, mennek egymáshoz és boldogok! Maradjon így nagyon sokáig!

– Táncoljatok egy jót, a helyieknek leesik majd az álluk!

Gyönyörűek vagytok így együtt, sugárzik rólatok a boldogság.

– Nagyon, nagyon, nagyon összeillő, szép pár vagytok! Annyira látszik a harmónia, hogy őszintén boldogok vagytok együtt! Érezzétek nagyon jól magatokat, jó pihenést!

– Érezzétek nagyon jól magatokat, pihenjetek sokat! Ja, és sose, semmi körülmény között ne hagyjátok el egymást, mert csodapár vagytok!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek