Babavárás

Kulcsár Edina elárulta, amit mindenki tudni szeretett volna a születendő babájáról

H. A.

Létrehozva: 2024.06.28.

Az egykori szépségkirálynő negyedik gyermekét várja.

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina, jelenleg a negyedik gyermekét (második közös gyermekét) várja férjével, G.w.M-mel. A pár mindkét tagjának van már két-két gyereke, az előző kapcsolataikból, valamint egy közös kislányuk is született, Amara. Ezúttal egy kisfiú van úton, akinek az érkezését a szülők már alig győzik kivárni.

Kulcsár Edina és G.w.M SZL_0906
Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyermekét várja / Fotó: Szabolcs László

A születendő pici nevével kapcsolatban a sztáranyuka már tett néhány utalást a közelmúltban, nemrég pedig, amikor egy "Kérdezz-felelek"-et tartott az Instagram-oldalán, azt is elárulta, pontosan mikor fogják elmondani a nevet – erről a Metropol is beszámolt.

Én ezt maximálisan a férjemre bízom! Minden vágya az volt, hogy legyen tőlem egy kisfia, így én minden vele kapcsolatos információ megosztást rábízok. Ha jónak látja, akkor majd kiteszi, de egyelőre az az én infóm, hogy majd akkor teszi közzé, ha megszületik. De nála sose lehet tudni

írta a 24 óráig elérhető Instagram-történetében az influenszer.

Kulcsár Edina ezután egy másik kérdésre adott válaszában elmondta, hogy mindegyik gyermekét császármetszéssel hozta a világra. Épp ezért, ha megváltoztathatna valamit a múltjában, akkor a felsoroltak közt szerepelne az is, hogy átélhesse a természetes szülést.

Nem érdekelne a fájdalom sem. Inkább annak a híve vagyok, hogy abban a pillanatban fájjon valami, mint utána több hétig, de már mindegy, viszont ez bennem lesz, ameddig élek

magyarázta el a sztáranyuka, aki szerint az a legfontosabb, hogy a baba biztonságban és egészségesen megszülessen.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek