CSODA

G.w.M-nek köszönheti gyógyulását Kulcsár Edina

Niki

Létrehozva: 2024.06.29.

A rapper férje a jelek szerint nagyon jó hatással van az egykori szépségkirálynőre, hiszen még egy korábbi betegségéből is kigyógyult, amióta vele van. Kulcsár Edina erről az ijesztő problémáról többször is mesélt már a követőinek, és most azt is elárulta, minek köszönheti, hogy nem kell többé aggódnia.

Kulcsár Edina sokat küzdött korábban az úgy nevezett Raynaud-szindrómával, aminek tünete, hogy bizonyos körülmények között, például hidegben az ujjai, lábujjai, esetenként teljes végtagjai elfehérednek. Ennek oka, hogy az erek beszűkülnek, extrém esetekben szinte el is záródnak, ezzel visszatartva a vért az adott területről. Ez persze fájdalommal is jár, aminek sokáig a szépségkirálynő is elszenvedője volt. De szerencsére ez már a múlté G.w.M-nek köszönhetően.

Kulcsár Edina és G.w.M SZL_0906
Kulcsár Edina és G.w.M olyan boldogok együtt, hogy még a szépségkirálynő gyógyulása is ennek köszönhető (Fotó: Szabolcs László)

Edina az Instagram-oldalán mesélte el a történetét ezzel az egészségügyi problémával kapcsolatban, sőt egy régebbi fotót is megosztott az ujjáról:

A neve Raynaud-szindróma. Pont a lézeres szőrtelenítésnél említettem, hogy elég sok egészségügyi dologgal küzdöttem. Többek között ezzel is. De nem csak az ujjaim, hanem volt, hogy a fél kezem/kezeim és a lábaim is elfehéredtek… A legdurvább az volt, amikor a bal lábszáram lefehéredett és minimum 2 hétig érzéketlen volt. Akkor eléggé megijedtem, mert a kezeim/lábaim esetében max. fél órán át tartott ez a sokkos tünet.

Kulcsár Edina betegsége már a múlté

Bár az orvosok nem tudtak segíteni az egykori modellnek, ahogy rátalált a szerelem, rendbe jöttek a dolgok. Így szerinte a gyógyulása második férjével való kapcsolatának tudható be:

Soha nem találtak rá gyógymódot, de amióta Márkkal vagyok, érdekes módon egyszer sem jelentkezett nálam a Raynaud-szindróma. Szóval maximálisan hiszek abban, hogy sokszor a lelkünk betegít meg minket. Most semmi bajom!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek