SZÉPSÉG

Kulcsár Edina nyomdokaiba lép Magyarország szépe

mkb

Létrehozva: 2024.06.27.

Katzenbach Andrea kapta a koronát a Miss World Hungary idei versenyén. A 2024-es Magyarország Szépe Kulcsár Edináról és gyermekvállalásról is mesélt a Borsnak.

A hétvégén megválasztották Magyarország legszebb lányát, a Miss World Hungary címet idén Katzenbach Andrea nyerte el, így ő képviselheti hazánkat majd a világversenyen. A csoda szép lányt sokan Kulcsár Edinához hasonlították. A Borsnak Andi most elmesélte, mit szól ehhez, s elárulta, hogy szeretne-e a 2013-as Miss World Hungary címet elnyerő Edina nyomdokaiba lépni.

miss world hungary magyarország szépe
Katzenbach Andrea, a 2024-es Magyarország Szépe Kulcsár Edináról és magánéletéről is mesélt (Fotó: Markovics Gábor)

Ezt gondolja Kulcsár Edináról Magyarország Szépe 

Tulajdonképpen örülök neki, Edina gyönyörű nő, ő az, aki eddig a legtöbbet elérte ezen a versenyen. Szóval köszönöm mindenkinek! – mondta nevetve a szépségkirálynő a Borsnak a szerdai díjátadó rendezvényen. Kulcsár Edina akkor a győzelmének hála kijutott a 2014-es Miss World szépségversenyre, ahol az I. udvarhölgy címet nyerte el.

Nagyon remélem, hogy sikerül elérnem legalább olyan eredményt, mint Edina. Szeretnék minél jobb helyezést – fogalmazott lapunknak szerényen Andi.

„Jelenleg egyedülálló vagyok"

Kulcsár Edina már a negyedik gyermekével várandós. Vajon a népes család kérdésében is lekörözné őt a 2024-es Miss World Hungary győztese?

Most még nem tervezek családot, de a későbbiekben mindenképp. Mindig az volt a fejemben, hogy egy fiú és egy lány gyermeket szeretnék majd – mondta el Magyarország Szépe, majd kérdésünkre azt is elárulta, hogy van-e olyan férfi most az életében, akivel a családalapítást el tudja képzelni.

Jelenleg egyedülálló vagyok, reméljük, majd egyszer lesz ilyen férfi az életemben!

Számos nyeremény mellett egy elektromos autót is kapott a legszebbnek választott lány a szerdai sajtóeseményen (Fotó: Markovics Gábor)

Katzenbach Andrea: „Egy tészta lecsúszott

Katzenbach Andrea lelkiismeretesen készül a Miss World világversenyre. Egyelőre nem tűzték ki a verseny időpontját, de nagyjából fél év múlva lesz esedékes.

Készülök a versenyre, az evésre mindenképp odafigyelek majd: hogy ne egyek annyi lisztet, és több zöldséget és fehérjét fogyasszak. Illetve rendszeresebben sportolok majd. Testileg mindenképp szeretnék kicsit jobb formába kerülni – fogalmazott Andi, aki közvetlenül a Miss World Hungary versenye előtt is szigorúan odafigyelt ezekre. Miután a korona a fejére került, azért „bűnözött” egy kicsit.

Egy tészta lecsúszott, igen, és édességet is ettem, fagyiztam. Ez kellett a lelkemnek is, testemnek is – vallotta be szépségkirálynő, aki a szerdai nyereményátadón mesés nyereményekkel gazdagodott, mint például étrendkiegészítő csomag, kondibérlet, orvosi kezelésekre jogosító utalvány, de a legjobban talán az elektromos autónak örült!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek