Vallomás

„A Jóisten és Évi küldte nekem Krisztinát az életembe” – végre újra boldog Leblanc Győző

S.M. -

Létrehozva: 2024.06.30.

Módosítva: 2024.06.30.

Hatalmas buli volt szerda este Nagytétényben. Leblanc Győző és Szeredy Krisztina a művészvilág nagyjaival ünnepelt. Hogy mi volt a közös parti apropója? A Bors kiderítette.

Kedden délután egy árulkodó fotót posztolt a Facebook-oldalára Leblanc Győző partnere, Szeredy Krisztina azzal a felütéssel, hogy „valami készül”. A képből egyértelműen kiderült, hogy buli lesz a művészek háza táján, de hogy mi, azt nem árulták el. Mi utána mentünk.

Leblanc Győző és Szeredy Krisztina
Leblanc Győző és Szeredy Krisztina az év elején nyolc hetet töltött Amerikában (Fotó: Szeredy Krisztina/Facebook)

Leblanc Győző Krisztinában nem csak partnert, barátot is lelt

Sokan arra gyanakodtak, hogy a Leblanc Győző és Szeredy Krisztina kapcsolata ért olyan fordulóponthoz, ami egy komolyabb ünneplést érdemel. A Bors kiderítette, miről volt szó valójában. Az énekesnő a születésnapját ünnepelte, ennek pedig a művész úr gyönyörű háza adott otthont. 70 nagyszerű művész gyűlt össze, és késő este 10 óráig tartott a mulatság. 18 kilogramm húsból készült marhapörkölt, 20 kilogramm hús grillen sült, és minden, ami szem-szájnak ingere, a terítéken volt. Még egy sátrat is felállítottak elővigyázatosságból, ha esetleg az idő megpróbálná megakadályozni a szabadtéri bulit, ami valósággal felért egy kisebb lagzival, noha, mégsem erről volt szó. Leblanc Győző lapunknak mesélt a csodás estéről, és Krisztinához fűződő kapcsolatáról.

Nagyon jól érezzük egymással magunkat, jó kollégák és egyben barátok vagyunk. 

– Ez egy olyan emberi és művészi találkozás, ami ritka. 

A Jóisten és Évi küldte nekem Krisztinát az életembe, mert ilyen szuggesztív primadonnával sosem találkoztam. 

– Irigylésre méltó az energiája. Vele egy új lehetőség, egy új kapu nyílt meg előttem. Óriási dolog, hogy a közönség szeret bennünket, és álló vastapssal hálálják meg minden egyes előadásunkat. 

Nagyon jókat mosolyogtunk a bulin tett megjegyzéseken, de el kell árulnom, még ha sokan párként is el tudnának képzelni minket, köztünk 34 év különbség van, és nekem sokkal többet ért Krisztina szakmai támogatása és a közös sikerünk, mint bármi más, hiszen így tudunk jól működni

– árulta el az operaénekes lapunknak, majd hozzátette, nagyon örült, hogy Krisztina csodálatos otthonában tartotta meg a születésnapi partiját.

„Boldog vagyok, hogy vele énekelhetek”

Olyan emberekkel szeretett volna ünnepelni, akik a pályája során segítették, akikkel sokat dolgozott, kollégák és barátok egyaránt. A szakma krémje jelent meg szerda délután nálam. 

Nagyon sokat dolgoztunk azért, hogy ez mindenki számára olyan különleges legyen, mint amilyen ő maga. 

DJ, cigányzenekar mulattatta a jelenlévőket. Óriási buli kerekedett. Egy újabb röpülés volt ez számomra. Boldog vagyok, hogy vele énekelhetek, és együtt csináljuk az utunkat, amit közel két évvel ezelőtt kezdtünk meg – mondta Leblanc Győző.

Közel két évvel ezelőtt hunyt el Leblanc Győző felesége, Tóth Éva énekesnőt, akivel 20 csodálatos évet töltött el. Nemcsak a magánéletben, hanem a színpadon is egy párt alkottak. Ám úgy tűnik, az idő nem gyógyította még be a sebeket...

A lelkem még mindig Tóth Éváé. Nem tudtam túllépni rajta. 

– Ha éjszakánként nem tudok aludni, a közös felvételeinket nézem – fűzte hozzá.

Leblanc Győző és Szeredy Krisztina
Közel két évvel ezelőtt kezdtek el együtt dolgozni (Fotó: Leblanc Győző)

Szeredy Krisztina: Támogató társra találtam Győzőben

Leblanc Győző partnere, Szeredy Krisztina is hasonló véleményen van partneréről, így nem is volt kérdést, hogy e jeles évfordulót is közösen szervezik meg és élik át.

Győzővel nagyon jól kijövünk egymással, szép eredményeket értünk el. Szerettem volna megkoronázni az elmúlt 45 évemet és a sikereinket. Amikor ezt a vágyamat elmondtam neki, partner volt benne. Tulajdonképpen közös barátok, kollégák voltak velünk. 

Szerettem volna nekik adni valamit, mert sokat tettek ők is hozzá az életemhez. 

Végre nem munka kapcsán találkoztunk, hanem egy olyan helyzetben, amikor mindenki kikapcsolódhat, és átadhatjuk magunkat a beszélgetéseknek, a mulatságnak, a szórakozásnak. Így is történt, nagyon sokan jöttek el. 

A szervezés oroszlán részét magamra vállaltam, de Győző végig ott volt mögöttem, és jó tanácsokkal látott el. 

Támogató társra találtam benne – mondta lapunknak az énekesnő, akinek eddig valahogy mindig úgy hozta az élet, hogy nem sikerült méltó módon megünnepelni a születésnapját. Most érkezte elérkezettnek az időt, és most állt össze minden, hogy végre bepótolja, ami mindez idáig elmaradt.

Szeredy Krisztina
Krisztina nagyon sok időt és energiát fektetett a buli megszervezésébe. (Fotó: Szeredy Krisztina/Facebook)

Büszke az életkorára

Míg sok hölgy titkolja a korát, Krisztina büszkén vállalja a 45 évét, mert úgy gondolja, hogy pont emiatt lett mára olyan ember, aki tudja élvezni az életet. A születésnapi parti is egy ilyen pillanat volt az életében...

Olyan lelki feltöltődést adott nekem ez a nap és az előtte lévő készülődés, hogy rájöttem, van miért hajtani. 

Sokat küzdöttem az életemben, mindig próbáltam megfelelni másnak, szituációknak, embereknek, a színpadnak, utána jöttem csak én. 

Az évek során megerősödtem, valahogy az Isten mindig mellém állt, érjen bármilyen negatív élmény vagy kudarc, mindig igyekszem hamar túllépni rajta. 

Megpróbálom élvezni az életet.

Az ember tapasztal, érik, ezért is vagyok büszke az életkoromra. Láthattam a kollégáim és a barátaim mosolygós, elismerő őszinte arcát, ami nagyon jó érzéssel töltött el. A visszajelzések is azt igazolják, mindenki otthon érezte magát – mesélte Krisztina.

A csodálatos születésnapi parti legszebb pillanatai az alábbi albumban tekinthető meg:

 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek