Strandszezon

Liptai Claudia beach body-s videójáért megőrülnek a rajongók

Létrehozva: 2024.06.19.

A műsorvezető sok szakmai tartalom mellett gyakran megörvendezteti követőit magánéleti bejegyzésekkel is. Liptai Claudia ezúttal a tökéletes bikinitest eléréséhez adott jó tanácsokat.

Liptai Claudia humora messze földön híres, a csinos sztáranyuka mindig jókedélyű. Clau egy öt évvel ezelőtti videóját húzta elő és lepte meg vele követőit. 

Liptai Claudia és Pataki Ádám
Liptai Claudia és Pataki Ádám teljes harmóniában élnek Fotó: Bors

4+1 tanács a biztos sikerért

A beach body évek óta trendi fogalom, a nyár közeledtével ugyanis a kevésbé hiúak is aggódni kezdenek habtestük strandon való prezentálása miatt. Erre reflektálva Claudia úgy döntött, ad néhány hasznos tippet azoknak, akiket már utolért a pánik. 

1.Tömd tele magad egészséges ételekkel, így édességre nem marad kapacitásod. Vagyis, ha tele a szánk salátával, a csoki már nem fog beleférni. Praktikus.

2. Ugye mindenkinek ismerős az érzés, amikor túl zsíros kézzel próbálunk meg kinyitni egy chips-es zacskót? Nincs is annál dühítőbb, mint mikor ott van a finomság a markunkban, mégsem férünk hozzá. Clau szerint elegendő, ha beolajozzuk a kezünket és a probléma meg van oldva: olyan dühösek leszünk, hogy garantáltan elmegy a kedvünk a nassolástól.

3. Agresszív ételeket helyezni a hűtőbe merőben ismeretlen szokás, de a műsorvezető szerint működik.

4. Ha pedig végképp mindennel kudarcot vallottál, tekerd körbe a szádat ragasztószalaggal, akkor aztán semmi esélyed sincs a felesleges kalóriabevitelre. 

Plusz egy ötlet mindezek mellé egy óriás nagykabát a strandra, amennyiben úgy érzed, a hőn áhított alakot még mindig nem érted el. A videó Claudia Instagram-oldalán érhető el, amely egyébként óriásit ment az oldalon. Az egyik hozzászóló szerint „a barna ragasztót fájhatott a hajából kiszedni..”, másikójuk pedig így fogalmaz:  

„Annyira hiányzott egy ilyen szösszenet”

A videóira rengetegen nevetős emojival reagáltak, hiszen az egyértelműen kiderül, hogy csak poénból készült a felvétel, az egyik kommentelő azonban így érdeklődött: Eddig is bírtalak… Azért a titkodat elárulhatnád nekünk!” - utalva ezzel arra, hogy komolyan elmondhatná, hogy csinálja, hogy ennyire jó formában van. 

Liptai Claudia imád utazni

Elképzelhető, hogy Claudia azért foglalkozik ezzel a témával, mert férjével, Pataki Ádámmal mindketten nagyon szeretnek utazni, ahol a bikinis külső nagyobb hangsúlyt kap. Amikor idejük engedi, útra is kelnek, de ritka alkalom az, amikor csak kettesben szöknek el a hétköznapok elől. A család a tavaszi szünetben Spanyolországba utazott az ország egyik legnagyobb kalandparkjába, ahol hullámvasúton ültek, nagyokat ettek, sétáltak és fantasztikusan érezték magukat. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek