Aggodalom

Mága Zoltán felesége olyan rosszul lett a repülőn, hogy még a felszállást is félbe kellett szakítani

N.T.

Létrehozva: 2024.06.29.

A hegedűművész a közösségi oldalán számolt be a történtekről.

Megrázó élményen van túl Mága Zoltán és felesége: a házaspár Törökországba utazott volna, azonban a hegedűművész felesége rosszul lett a repülőn. Méghozzá olyan komoly volt a dolog, hogy még a startolást is félbe kellett szakítania az Sun Express járatának, hogy  Mága Zoltán és családja le tudjon szállni a repülőről. 

CM20240602_Mága Zoltán koncert_HAON (8)
Fotó: Czinege Melinda

A váratlan eseményekből a művész a Facebook-oldalán számolt be, ahol egyúttal az utastársaitól is elnézést kért a kellemetlenségekért. 

„Ma délben a családommal külföldre indultunk, de a feleségem szervezetét annyira megviselte a kánikula, és a repülőgép indulásának csúszása miatti stressz, hogy a gép fedélzetén rosszul lett. Arra kértem a légiutaskísérőket és a pilótát, a startolást szakítsák meg, hogy leszállhassunk a repülőgépről, mert a feleségem egészségi állapota nem tette volna lehetővé a biztonságos utazást”.

Rendkívül kellemetlen volt a helyzet, mert SunExpress járata eleve késéssel indult és a startolás megszakítása miatt további időveszteséggel tudott csak útnak indulni a mintegy kétszáz utas a Ferihegyi Repülőtérről

kezdte Mága Zoltán, majd ezt követően azt is kifejtette, hogy mennyire sajnálja a történteket.

„Sajnálatomat fejezem ki utastársaimnak ezúton is az okozott kellemetlenségért. Telefonon megkeresve arra kértem a gép fedélzetén a közelemben ülő Kovács Ágnes olimpiai bajnok úszónőt, hogy az okozott kellemetlenség kompenzálásaként a gép fedélzetén tartózkodó valamennyi utast és személyzetet a nevemben lássa vendégül itallal, és annak ellenértékét azonnal átutalom számára. Remélem, a légitársasággal ezt sikerült megoldani a repülőút alatt, és a fedélzeten tartózkodott gyermekek és szüleik is biztonságosan és rendben megérkeztek úticéljukhoz”.

A hegedűművész azt is elárulta, hogy fentiek mellett még az évköszöntő koncertjére is meghívta a miattuk késlekedő utasokat.

A kellemetlenségért azt is felajánlottam, hogy a repülőgép valamennyi utasát tiszteletjeggyel meghívom a 2025-ös évet köszöntő XVII. Budapest Újévi Koncertünkre. Köszönöm az utastársaim, a légikísérők és a pilóták, valamint a légitársaság segítségét, és hálásan köszönöm megértésüket, hogy ezt a rendkívüli helyzetet kellő empátiával és megértéssel kezelték!”

Végezetül pedig a legfontosabb dologról is tájékoztatta a követőit: felesége állapotáról.

A feleségem egészségi állapota azóta rendeződött, már családi otthonunkban pihen a gyermekeinkkel együtt.

Még egyszer sajnálatomat fejezem ki az esetleges kellemetlenségért mindenkinek! Jó nyaralást, pihenést, és ami a legfontosabb: jó egészséget kívánok mindenkinek! Mága Zoltán”

zárta sorait a művész. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek