Testvéri szeretet

Majoros Hajni: „A kisebbik fiam felnéz a bátyjára”

Létrehozva: 2024.06.10.

Az egykori modell bármit meg tud beszélni a fiaival. Majoros Hajnit ezért sosem éri hajmeresztő meglepetés a fiúk stílusával kapcsolatban.

Ahogy nőnek fel a gyerekek, úgy alakul ki a saját stílusuk. Van viszont egy olyan időszak, amikor önmaguk keresése időbe telik, és folyton változtatják a megjelenésüket. Majoros Hajni igyekszik minden ilyen stílusváltásra odafigyelni, és megtárgyalni a fiaival, Marcival és Olivérrel, hogy mi az, ami még belefér, és mi az, ami túlzás.

Majoros Hajni
Majoros Hajni büszke rá, hogy a fiúk mindent megbeszélnek szüleikkel (Fotó: Markovics Gábor)

Vannak határok Majoros Hajninál

Mindig megmondják a fiúk, hogy milyen ruhákat szeretnének hordani, milyen stílust kedvelnek, és milyen frizura tetszik nekik. Tehát ez egy abszolút közös döntés. Most például megengedtem, hogy a kisebbik fiamnak, Olivérnek befonják a haját, mert ez nemcsak divatos, hanem praktikus is. Így nem zavarja focizás közben, de a suliban sem. Viszont mindent azért nem szabad. Például nem festünk hajat, meg ilyen összevissza felnyírásokat sem engedek. Van egy határ, de ezt sosem lépik át, hanem azon belül megegyezünk. Ha mégis van valami új igényük, akkor azt elmondják, én pedig elmagyarázom nekik, hogy ha valami túl merész, akkor azt miért nem engedem – mesélte a hot magazinnak az édesanya.

A nagyobbik fiam, Marci nemrég változtatott a stílusán: levágatta a haját. Ilyenkor a kicsi szereti követni, szóval esélyes, hogy nemsokára neki is rövidebb lesz majd. A kisebbik fiam felnéz a bátyjára – számára ő a követendő példa –, Marci pedig az unokatestvérére néz fel.

Stílus és divat nem ugyanaz

Majoros Hajni
(Fotó: Markovics Gábor / hot magazin)

Hajni úgy véli, a divat és a stílus nem feltétlenül függ össze. Szerinte az a fontos, hogy valaki önazonos legyen egy ruhában, nem pedig az, hogy az megfelel-e az aktuális trendeknek.

Szerintem a divat és a saját stílusunk nem nagyon függ össze. Nekem az a legfontosabb, hogyan érzem magam egy bizonyos ruhában. Ez pedig az aktuális napomtól és hangulatomtól is függ. Általában az tart sokáig, amíg fejben eldöntöm, hogy az adott eseményre vagy rendezvényre milyen szettet szeretnék. Sokszor előfordult már, hogy kitaláltam valamit fejben, majd amikor a szekrényhez jutottam, hirtelen azt éreztem, hogy ezt mégsem szeretném most felvenni. Ezenkívül ha Petivel (Majoros Péter Majka – a szerk.) megyünk valahova, akkor mindig figyelem, hogy ő mit vesz fel. Nem az összeöltözés a cél, hanem az, hogy ne üssön el annyira a kettőnk öltözéke. Például az furán nézne ki, ha én báli ruhában érkeznék meg valahova, amíg ő sportcipőben és farmerban jelenne meg.

Új szenvedély

Hajni tavaly a születésnapjára egy lovat kapott ajándékba a férjétől, Majkától. Az édesanya nagyon megszerette a lovaglást, és heti rendszerességgel él ennek a szenvedélyének.

Majoros Hajni
(Fotó: archív / hot magazin)
További sztárhíreket olvashatsz a hot! magazin e heti számában!

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek