Rajongás

Marics Peti miatt akadozik a Megasztár válogatója

Zs.

Létrehozva: 2024.06.28.

A népszerű énekesért annyi fiatal lány rajong, hogy nem ördögtől való a gondolat, hogy sokan csak azért jelentkeznek, hogy vele találkozhassanak élőben. A stúdióban szürreális pillanatok zajlanak ezekben a percekben is.

Már javában dübörög a Megasztár hetedik évadának válogatója, a magukat tehetségesnek gondoló fiatalok tömegével jelennek meg a Bálna épületében, hogy a zsűri – Rúzsa Magdi, Caramel, Papp Szabi, Marsalkó Dávid és Marics Peti – eldöntse, hogy érdemesek-e arra, hogy bekerüljenek az élő adásba. A jelek szerint azonban nem csak azok jelentkeznek, akik mindenáron énekelni akarnak…

Megasztár zsűri
A Megasztár hetedik évadának zsűrije (Fotó: TV2)

Marics az isten

A válogató helyszínén tartózkodó informátorunk beszámolója szerint szürreális jeleneteknek lehetnek tanúi azok, akik a stúdióban ülnek, köszönhetően Marics Petinek, illetve azoknak a fiatal lányoknak, akik úgy tűnik, csak miatta mérettetik meg magukat.

Egészen elképesztő jeleneteket láttunk már eddig is, és ahogy látom, még bőven lesz ilyen élményünk. A jelentkezők szépen sorban egymás után lépnek színpadra, és a lányok közül eddig már több is volt, aki, amikor meglátta élőben Petit, egyszerűen elalélt. A produkciója helyett kizárólag a zsűritaggal volt elfoglalva, az egyikük például majdnem rosszul lett, mire Peti – merő udvariasságból – felajánlotta, hogy igyon abból a vízből, ami előtte van az asztalon. Nem túlzok, a kislány extázisban, félig sírva azt mondta: Úristen! Ihatok a vizedből? Micsoda megtiszteltetés!

– mesélte a helyszíni tudósítónk. 

A két műsorvezető, Ördög Nóra és Tilla elképesztő tömeggel találta szembe magát / Fotó: TV2

Jöhetnek a tehetségek

Információink szerint egyébként a Marics Peti rajongókon kívül azért szép számmal hallani kifejezetten tehetséges énekeseket is, így szinte már most borítékolható, hogy az ősszel adásba kerülő műsorban ismét megismerhetünk olyan talentumokat, akikből a jövő Rúzsa Magdijai, Carameljei, vagy épp Marics Petijei lesznek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek