BÁLNA

Elindult a meghallgatás a Megasztárra, óriási tömeg gyűlt össze a Bálnánál

Bors

Létrehozva: 2024.06.28.

Több mint tíz év után visszatér a TV2 képernyőjére az ország kedvenc tehetségkutatója. A Megasztár hetedik évadára a meghallgatások már elkezdődtek, csak úgy tolongtak a Bálnánál az énekelni vágyók.

Tizenkét év után visszatér a Megasztár új évada! Gőzerővel zajlanak a meghallgatások, minden korábbinál nagyobb tömeg gyűlt össze a Bálna Honvédelmi Központban, hogy megmérettesse magát a népszerű tehetségkutatóban.

megasztár
Énektől hangos a Bálna: elkezdődtek a Megasztár meghallgatásai (Fotó: TV2)

„Fantasztikus érzés a legendához csatlakozni"

A tehetségek és önjelölt énekesek a Bálna Honvédelmi Központban gyülekeztek, ahonnan a napokban bejelentkezett a műsorvezető Till Attila is, aki itt leplezte le műsorvezető társát: Ördög Nórát!
Fantasztikus érzés a legendához csatlakozni, és ezt kétféleképpen is értem. Egyrészt a Megasztárra gondolok természetesen, de tulajdonképpen Tillára is, nagyon régen vezettünk közösen műsort, és vártam ezt a pillanatot – lelkendezett Nóri a Borsnak.
Ahogy elkezdtük a forgatást, azt éreztem, hogy igazán emelkedett a hangulat, jó csatlakozni ehhez a csapathoz, és látom, hogy a jelentkezők is mennyire komolyan veszik az egészet, ami nem csoda, hiszen valakinek tényleg megváltozik az élete – fogalmazott a műsorvezetőnő, aki az elmúlt napjait a Duna-parti központban töltötte.

Elképesztő látvány fogadja a jelentkezőket a Bálnánál (Fotó: Honvédelmi Minisztérium)

Interaktív katonai kiállítás a Bálnában

A meghallatásoknak idén a Bálna Honvédelmi Központ ad otthont. A Duna-part is impozáns látványt nyújt, azonban arról sem felejtkezhetünk meg, hogy a Magyar Honvédség megalakulásának 175. évfordulója alkalmából izgalmas, interaktív kiállítás nyílt a Bálnában! Így, ha valaki nem énekelni szeretne, ő sem fog unatkozni. A nemrég átadott látványos toborzóiroda mellett az érdeklődők kipróbálhatják a szabaduló szobát, a lézerharcos játékot és a mászófalat is. A Haditechnikai Showroomban pedig olyan eszközök tekinthetők meg, amelyeket a Magyar Honvédség jelenleg használ. A látogatás ingyenes, csupán regisztrálni kell a www.mh175.hu weboldalon.

Galériánkban bemutatjuk, milyen fantasztikus programokra van lehetőség a Bálna Honvédelmi Központban!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek