SZERELEM

Meglepő fordulat állt be L.L. Junior szerelmi életében, erre tényleg senki nem számított

Bors

Létrehozva: 2024.06.10.

Lehet, hogy L.L. Junior és Dárdai Blanka csúcsdöntésre készülnek? Lassan ugyanis beállíthatják a legtöbbet szakító, majd békülő szerelmespár rekordját.

L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolata mondhatni tele van hullámvölgyekkel, amik pillanatok alatt bekövetkezhetnek. A szerelmi csiki-csukiban nemrég újabb változás következett be. Legalábbis a Bors által megtudott, legfrissebb információ szerint Dárdai Blanka és L.L. Junior újra egy pár. Erre utal a rapper oldalán megjelent 24 órán át látható Insta-sztori, melyben azt kürtöli világgá, hogy ellátogatott Dárdai Blanka koncertjére. Ezek alapján könnyen feltételezhető, hogy ismét fellobbant a szerelmük lángja.

L.L. Junior 20221213_avatar bemutato_027_MK_MP
L.L. Junior és Dárdai Blanka szappanoperája folytatódik. (Fotó: Máté Krisztián)

A kapcsolatgyilkos műsor L.L. Juniort és párját is „kivégezte”

Az egy hónappal ezelőtti pletykák szerint egy féltékenységi dráma után váltak el egymástól a fiatal énekesnő és a rapper. Nem sokkal ezelőtt a TV2 Ázsia Expressz című sikerműsorában is próbára tették szerelmüket, és bizony onnan is haraggal a szívükben tértek haza. Ebben persze semmi meglepő nem volt, hiszen ez a műsor már jó ideje amolyan kapcsolatgyilkos produkció hírében áll.

L.L. Junior
Szombat este még dúlt a szerelem. (Fotó: Instagram)

24 órás örömhírt osztottak meg mindketten

No, de térjünk vissza a jelenhez és a „bizonyító erejű”aktuális poszthoz. Történt ugyanis, hogy Dárdai Blanka szombaton egy hosszabb kihagyás után újra színpadra lépett. A buliban pedig ki tűnt fel? Na ki? Igen, az az L.L. Junior, aki nemrég még hallani sem akart a nála majdnem egy 20-assal fiatalabb tinikülsejű énekesnőről. És ha már ott járt, hát megosztotta az örömhírt követőivel. Ugyanez a fotó egyébként megjelent Blanka közösségi felületein is, amiből arra lehet következtetni, hogy kettejük kapcsolati libikókája éppen felszálló ágban van. Persze intő jelnek tekinthető, hogy mindkettőjük posztja 24 óra után nyom nélkül eltűnik. Lehet, ők maguk sem bíznak abban, hogy ennyi idő elteltével még aktuális lesz ez az állapot.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek