Hűtlenség

Megszólalt David Beckham állítólagos szeretője: így reagált, amikor megtudta, nem ő az egyetlen

H. A.

Létrehozva: 2024.06.24.

A házaspár azóta sem ismerte el, de Rebecca Loos ragaszkodik hozzá, hogy a focista annak idején vele csalta meg a feleségét.

Bár a házasságuk során akadtak hullámvölgyek, a sztárfocista, David Beckham és felesége, Victoria azt sosem ismerte el nyilvánosan, hogy ezeket a focista csalfasága okozta. Teszik mindezt annak ellenére, hogy egy állítólagos szerető, Rebecca Loos azóta is kitart amellett, hogy a sztár vele csalta a feleségét. Ráadásul, a híresztelések szerint, nem csupán vele.

David Beckham, Victoria Beckham
David Beckham és felesége, Victoria / Fotó: AFP

Rebecca Loos akkor tálalt ki a David Beckhammel folytatott viszonyáról, amikor rájött, nem ő az egyetlen, akivel a híresség félrelép: állítása szerint közte és David Beckham között még 2004-ben zajlott viszony, és a nő azt hitte, ő az egyetlen, akivel a focista csalja a feleségét. Egy nap azonban rá kellett jönnie, hogy ez nem így van. 

Rebecca beszámolója szerint rajtakapta Davidet az ágyban Esther Cañadas spanyol modellel. 

Az incidens állítólag akkor történt, amikor a feldúlt Victoria felhívta Rebeccát, hogy megtalálja a férjét - aki éppen egy partin volt Cristiano Ronaldo villájában. Rebecca állítólag hajnali 3-kor egy hálószobában találta meg a focistát egy modellel az ágyában, majd csak annyit mondott neki, hogy "a feleséged van a vonalban". A nő "nagyon megbántódott" David viselkedése miatt.  

 

Azt hittem, hogy én vagyok az egyetlen

 

- mondta Rebecca később egy barátnőjének.

David Beckham és Victoria azonban a végsőkig kitartanak egymást mellett, és hiába tálalt ki Rebecca Loos, miután rájött, a sztárnak mással is van kapcsolata, mégis együtt maradtak. Pedig a sztárfocista legalább öt nővel csalta meg a feleségét, legalábbis az életükről szóló botránykönyv ezt állítja - írja külföldi forrásra hivatkozva a Life.hu. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek