Gyász

Képtelen feldolgozni ötéves kisfia halálát Mulatós Kata: „Mikikét már semmi nem hozza vissza”

D.G.

Létrehozva: 2024.06.25.

Az énekesnő egy éve vesztette el imádott kisfiát és úgy érzi fájdalomtól összetört szívét már soha semmi nem tudja összeforrasztani. Mulatós Kata azt mondja Mikike halála óta minden rossz, súlyos lelki problémákkal küzd, ezért súlyos döntést hozott…

Hiába menekült a munkába a gyászoló édesanya, semmi sem segít, depresszióval küzd. Mulatós Kata úgy érzi a felfoghatatlan tragédia végig fogja már kísérni egész életét, a kis Mikike hiánya tonnás kőként nyomja a szívét. Az egy éve angyallá vált kisfiút már semmi nem hozza vissza, ezért az énekesnő a Borsnak elárulta: súlyos döntést hozott. 

Mulatós Kata
Mulatós Katra nem tudja feldolgozni kisfia halálát (Fotó: Facebook)

Mulatós Kata most is érzi kisfia jelenlétét

Még most is úgy emlékszik a tragédia estéjére az énekesnő, minta tegnap történt volna. Pedig Mulatós Kata ötéves gyermeke már egy éve, hogy örökre lehunyta a szemét.

Amikor Mikike belázasodott, egyből hívtam az orvost, de nem jött ki – emlékezett vissza nagy sóhajjal Mulatós Kata. – Egyre rosszabbodott az állapota, így bevittem a kórházba, de már csak egy halott kisfiút kaptam vissza. Ha az orvos kijön és ad neki antibiotikumot, szerintem még ma is élne! 

Ezt képtelen vagyok felfogni, elfogadni, ennek nem szabadott volna megtörténnie. Mikike a négy gyermekem után a sors ajándéka volt, igazi szerelemgyerek, akinek már kis korában megpecsételődött a sorsa. 

Egy orvosi műhiba miatt az egészséges, állandóan nagyokat kacagó kisfiúból, egy 24 órás felügyeletre szoruló sérült beteg lett. És ő mégis boldog volt, nagyon ragaszkodtunk egymáshoz, sose aludt el addig, amíg én a fellépésekről haza nem értem… A műhiba miatt pereltem, a per öt éve zajlik. Most úgy döntöttem, elállok a pertől, legyen vége, Mikikét semmi sem hozza vissza!

Az énekesnő tisztában van vele, hogy össze kell szednie magát, hiszen még egy gyermeke vele él, aki csak rá számíthat.

Teszem a dolgom, természetesen semmiben nem szenved hiányt a fiam. De közben belül emészt a bánat. Aki azt mondja, majd idővel jobb lesz, hazudik… Ez soha nem lesz jobb, könnyebb, minden nap úgy érzem én ebbe belehalok! Súlyos lelki gondjaim vannak, tudom, lehet szakemberhez kellene fordulnom. Mert ez nem állapot! 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek