család

Napi cuki: így énekel együtt Ördög Nóri és Nánási Pál! - videó

M. K.

Létrehozva: 2024.06.12.

A műsorvezető és férje rendkívüli poszttal lepték meg követőiket. Ördög Nóri és Nánási Pál együtt énekelték el kedvenc balatoni dalukat!

Ördög Nóri az egyik legnépszerűbb hazai műsorvezető, nem csoda hát, hogy rendszeresen tesz közzé tartalmakat saját és családja életéről is. A csinos anyuka állandó pörgésben van, televíziós elfoglaltságai mellett két gyerekére, webshopjára és balatoni családi vállalkozásukra is tud időt szakítani.

Ördög Nóri
Ördög Nóri rengeteg tehetségkutató verseny műsorvezetője volt már, most ő maga is énekelt egyet (Fotó: archív / hot magazin)

Ördög Nóriék akcióba lendültek

A Nánási család élete nyitott könyv a nyilvánosság számára, hiszen többszázezres követőbázisuk rendkívül nagy érdeklődést mutat a házaspár élete iránt. Rengeteg videót készítenek, többek között az együtt töltött nyaralásaikról is rendszeresen vlogolnak. Legutóbb például a szlovéniai Pirannál járt a Nánási család, melyről szintén megannyi kép és videó készült.  Ezúttal viszont visszatértek Magyarországra, és a balatonakarattyai kisboltjukat reklámozandó kérdezték meg a közvéleményt, hogy melyik a legjobb balatoni dal. Elsőként nem meglepő módon a legnagyobb klasszikus, a 4F Club Balatoni láz című slágerét kezdték el énekelni az ismeretlen szereplők, mely után Nóri és Pali veszik át a stafétát és éneklik el a saját kedvencüket, a “Nekem a Balaton a Riviérát”, amely vicces utalás arra, hogy boltjuk a “Nekem a Balaton” nevet kapta. Anno egyébként szintén rajongóikat kérdezték meg a kisbolt nevéről és mivel ez kapott a legtöbb szavazatot, ez lett a neve. Mindenesetre úgy tűnik, hogy Nánásiék felkészültek az idei szezonra is és az éneklés is jól megy nekik. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek