Se veled, se nélküled

Váratlan fordulat Opitz Barbi szerelmi drámájában

Doris

Létrehozva: 2024.06.30.

Úgy tűnik, az énekesnő kedvesének elege lett a se veled, se nélküled kapcsolatból és a drámából. Opitz Barbi szerelme elhagyta az országot.

A fiatal sonkádi énekesnő, Opitz Barbi szerelmi élete újabb felvonáshoz érkezett, és ahogy az lenni szokott, azoknak sem kell aggódniuk, akik kifejezetten szeretik a drámát és a könnyeket.

Opitz Barbi
Mi jöhet még? Opitz Barbi kapcsolata nagyon viharos Fotó: Nagy Zoltán

Barbi kálváriája valójában akkor kezdődött, amikor 2022. decemberében az énekesnő édesanyja azt állította, hogy Albert elrabolta a lányát. A dologból rendőrségi ügy lett, s bár Barbit gyorsan és sértetlenül megtalálták, a nagyobb gondok csak ezután jöttek. Opitz Barbi szülei ugyanis nem nézték jó szemmel a fiatalok románcát. Először Barbi édesapja szállt bele lánya választottjába, gyakorlatilag megfenyegette a srácot. Ez idő alatt persze hol szakítottak a fiatalok, hol éppen együtt voltak, de a botrány tovább fokozódott. A sztoriba ugyanis becsatlakozott a sonkádi énekesnő anyukája, aki szintén nem tolerálta Albertet, és a lakásukon látogatta meg őket, hogy ezt tudassa velük. A dolog őrült ordítozásba torkollott, majd előkerült egy kés, később pedig a rendőrség is. Ám ennek is ugyanaz lett a vége: együtt maradtak a fiatalok.

Opitz Barbi drámája: Külföldre menekült a szerelme

A legutóbbi fejlemények alapján viszont újra vihar van abban a bizonyos Paradicsomban! Bár a történet ezen a ponton már meglehetősen követhetetlen, a Bors szombat reggel arról számolt be, hogy Barbi megcsalhatta Albertet, majd tettét később mélyen megbánta.

– Elérzékenyültem. Hiányzol nekem. Olyan rossz, mert attól félek, hogy nem szeretsz – suttogta az énekesnő sírva egy videóban, ami azóta le is került a netről.

Nos, az énekesnő könnyeinek ettől függetlenül lehet alapja, kedvese ugyanis pénteken már Ibizáról jelentkezett be, a szigetről pedig köztudott, hogy az éjszakai élet és a felhőtlen bulizás fellegvárának számít, ahol minden megtörténhet. Sőt, annak az ellenkezője is!

Vajon Barbi hogy viseli Albert vakációját?

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek