MEGASZTÁR

Újra együtt Tilla és Ördög Nóra, nem is lehetnének boldogabbak: "vártam ezt a pillanatot"

Buster

Létrehozva: 2024.06.27.

A TV2 műsorvezetője nagyon izgatott, hiszen ő lesz a több mint tíz szűk esztendő után visszatérő legendás tehetségkutató műsorvezetője Till Attila oldalán. Ördög Nóra már beszélt néhány jelentkezővel, akik éppen úgy várták, hogy a csatorna leporolja és műsorra tűzze a „nagyágyút”, ahogyan ő.

A Borsnak lehetősége nyílt néhány mondatot váltani Ördög Nórával a Megasztár nagyszabású válogatónapján, ahol hatalmas tömeg várta őt és műsorvezetőtársát Till Attilát. Óriási volt a hangulat, ami természetesen a TV2 népszerű arcaira is átragadt. Nórát arról faggattuk, hogy mit is jelent neki egy legendás műsor nagy visszatérésében közreműködni.

Ördög Nóra és Till Attila
Ördög Nóra és Till Attila rég dolgoztak együtt utoljára (Fotó: TV2)

Ördög Nóra: „Valakinek tényleg megváltozik az élete”

Fantasztikus érzés a legendához csatlakozni, és ezt kétféleképpen is értem. 

Egyrészt a Megasztárra gondolok természetesen, de tulajdonképpen Tillára is, nagyon régen vezettünk közösen műsort, és vártam ezt a pillanatot.

 Ahogy elkezdtük a forgatást, azt éreztem, hogy igazán emelkedett a hangulat, jó csatlakozni ehhez a csapathoz, és látom, hogy a jelentkezők is mennyire komolyan veszik az egészet, ami nem csoda, hiszen valakinek tényleg megváltozik az életekezdte lapunknak Ördög Nóra, utalva itt Tóth Verára, Caramelre, Ruzsa Magdira, vagy éppen Király Viktorra, akik mind a Megasztárnak köszönhetik, hogy bőven több mint évtizedes karriert futottak be már eddig is és nincs ember széles-e hazában, aki ne ismerné a nevüket.

Ördög Nóra és Till Attila
Fergeteges hangulatban telt a Megasztár válogatónapja a fővárosi Bálnában (Fotó: TV2)

Ez az a fórum, ez az a brand...”

Sok olyan tehetséggel találkoztam, akik azt mondják, ők csak a Megasztárban szeretnék megmutatni magukat. És bár volt több tehetségkutató az elmúlt években, de akkor nem érezték, hogy el akarnának indulni. Ők ennek a zsűrinek akarják megmutatni magukat, ez az a fórum, ez az a brand, ahol ki akarnak lépni a színpadra – tette hozzá a műsorvezető, aki így idén két igazi TV2-s legendában is látható lesz, hiszen a Megasztár mellett, ősztől az Ázsia Expressz 5. évadát is vezeti.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek