fekete

"Ma már tudom, hogy mindegy" - fekete-fehérbe borult Polgár Tünde oldala

Létrehozva: 2024.06.22.

Özönlenek a kommentek.

Polgár Tündét nagyon sokan tisztelik és szeretik. Az álomszép feleség gyakran beszél arról, hogy milyen fontos az, hogy méltósággal viseljük a korunkat. Immáron elmúlt 50 éves, de úgy gondolja, évről évre egyre csodálatosabb az élete, és ahogyan telik az idő, ő egyre szebb, bölcsebb és okosabb lesz. Pozitivitása milliókat ispirál, éppen ezért követik olyan sokan. Most pedig egy újabb fontos bölcsességet osztott meg. 

Polgár Tünde gyönyörűbb, mint valaha

Polgár Tündének 5 évvel ezelőtti emlékeket dobott fel a telefonja, és elmélázott az idő múlásán. Ezzel kapcsolatban pedig fontos dolgok jutottak az eszébe: 

- Mind jöttünk valahonnan. Van múltunk. Néha nosztalgiával, néha borzongva tekintünk vissza. De része annak, akik ma vagyunk. Ezeket az 5 évvel ezelőtti képeket emlékként dobta fel ma a telefonom.
Milyen furcsa dolog az emlékezés. Nekem rögtön az az érzés jutott eszembe, hogy mennyire feszengtem. Hogy azon izgultam, hogy túlfeszítem a határaim. Hogy mit szólnak majd mások.

 Ma már tudom, hogy mindegy. Mert soha nem fogok megfelelni mindenkinek. Hogy soha nem fog kedvelni mindenki. Hogy épp ezért felesleges azon aggódni, hogy mit gondolnak-képzelnek rólam mások! Hogy bölcsen válasszam meg, hogy kinek a szava számít. Hogy semmi értelme annak a súlyát cipelni, hogy mit gondolnak azok a mások, akik egyáltalán nem ismernek.

Hogy a kornak van egy fantasztikus hozadéka: felszabadít! Mert ha megérsz arra, hogy a helyén kezeled önmagad, jóban vagy a belső és külső tükörképeddel, akkor szabad leszel a megfelelési-kényszer alól! Mert aki önmagával békében van, az a világgal is megbékél!

A csodálatos fotókat IDE kattintva lehet megtekinteni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek