Dr. Szingli

Reese Witherspoont kikészítette a második válása

Bors

Létrehozva: 2024.06.09.

A világsztár a tavalyi válása után elkezdte keresni az új társát, de már nagyon meg­válogatja, hogy kivel áll szóba. A Doktor Szöszi folytatása miatt most izgatott, ami jót tesz a hangulatának, növeli az önbizalmát, mindez pedig a pasizásban is segítheti.

Visszatért a „húspiacra” a szupersztár, ám ezúttal igyekszik megfontoltabb lenni a párválasztás terén! Egy évvel azután, hogy Reese Witherspoon bejelentette, a második férjétől, Jim Tothtól is elválik, a 47 éves, Oscar-díjas színésznő újra randizna – de azt senki se higgye, hogy találkozhat a profiljával a népszerű netes társkeresőkön. Annál ő sokkal elővigyázatosabb!

hot feltöltés Reese Witherspoon csak titokban mer randizni BORS
Reese nyitott a szerelemre, de nagyon fél az újabb csalódástól (Fotó: Getty Images)

– Reese úgy érzi, egyik féllel szemben sem lenne fair, ha az első vagy a második randevújuk után kiderülne, hogy az illető csupán a híres színésznővel szeretne találkozgatni, neki viszont erre muszáj nemet mondania, és a kapcsolat még azelőtt megszakadna, hogy elkezdődne – mesélte egy bennfentes a Life&Style-nak Wi­ther­spoon randevúzási stratégiájáról. 

A csalódások elkerülése miatt döntött úgy, hogy csak a barátai szerint neki megfelelő jelöltekkel találkozik, és semmiképp nem nyilvános helyen teszi ezt.

A színésznő előre tudta, hogy az újabb válása megint nagy lelki terhet ró majd rá. Korábban már elárulta, hogy a 2006-os szakítása Ryan Philippe-pel – akivel közös gyerekei a 24 éves Ava és a 20 éves Deacon – annyira kikészítette, hogy egyszer pánikrohamot kapott egy parkolóházban, amitől egyszerűen képtelen volt kiszállni a kocsijából. Miután tavaly 12 év házasság után elvált Jimtől, a 11 éves Tennessee apjától, Reese belevetette magát a munkába, hogy ne érezze magát annyira magányosnak, de ez sem segített.

hot feltöltés Reese Witherspoon csak titokban mer randizni BORS
Reese és Jim 12 évig voltak házasok (Fotó: Getty Images)

– Eleinte sokat sírt, nem meglepő hát, hogy ma már óvatos – tette hozzá a bennfentes. – Még nem áll készen arra, hogy máris fejest ugorjon egy új kapcsolatba, ám abba beleegyezett, hogy a barátai bemutassák egy-két általuk leinformált szingli ismerősüknek, a saját otthonukban, egy vacsorán vagy egy partin. Reméli, hogy így a kötetlen környezetben olyan „normális” férfiakkal találkozhat, akik a nőt és az embert is meglátják benne, nem csak a „pasikereső” világsztárt - írja a hot! magazin.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek