Búcsú

"Holnap találkoztam volna vele" – elhunyt a népszerű énekesnő, sztárok sora búcsúzkodik tőle

K.B.

Létrehozva: 2024.06.08.

A sokoldalú tehetség a tévézés világába is belekóstolt.

Szomorú hírek érkeztek Írországból. Mindössze 68 éves korában életét veszítette a világhírű északír énekesnő, Rose-Marie Kane. A családja a közösségi médiában jelentette be, hogy a sokoldalú tehetség – aki énekesként, tévés műsorvezetőként és rádiósként is dolgozott – blackpool-i otthonában hunyt el. A rokonok nem árultál el az énekesnő halálának okát. Most kollégák, pályatársak és sztárok sora búcsúik Rose-Marietől.

A népszerű ír rendező, Paul Alexander Boyd éppen a városban tartózkodott, és úgy tervezte, hogy a péntek estéjét Rose-Marie-vel tölti:

Szomorúan értesültem róla, hogy Rose-Marie Kane hirtelen elhunyt. Jelenleg én is Blackpoolban tartózkodom, ahol élt, és reméltem, hogy holnap este találkozhatunk. A város most egy kicsit szomorúbb hellyé vált

– írta X-posztjában a rendező.

Vicki Michelle-t, az Emerdale színésznőjét szintén váratlanul és fájdalmasan érte a halálhír.

Ideges vagyok és megdöbbent. Gyönyörű barátnőm, Rose Marie meghalt. Több mint negyven éve ismertem, pár hete járt is nálam. Nevetve, énekelve járt mindenhova, egy igazi energiagömb volt. Mindig beragyogta a szobát, ahova belépett. Nem hiszem el! Nyugodj békében, gyönyörű barátnőm!

Az énekesnő legismertebb dala a When I Leave The World Behind (Amikor itthagyom a világot) volt. Stílszerű, hogy ezzel a számmal emlékezzünk meg róla:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek