ajándék

Schobert Norbi grandiózus meglepetéssel készült Rubint Réka születésnapjára

Niki

Létrehozva: 2024.06.28.

A fitnesz guru nem akármivel lepte meg feleségét, életre szóló élményt ajándékozott neki. Rubint Réka könnyekig hatódott, amikor megtudta, milyen meglepetéssel készült neki Schobert Norbi.

Rubint Réka ma ünnepli 46. születésnapját, aminek alkalmából Schobert Norbi "elrabolta" őt, és egy titokzatos romantikus utazásra vitte. A fitnesz lady teljesen elérzékenyült, amikor megtudta, mit szervezett neki a férje. Bár az edző házaspár számos nehézségen ment keresztül az együtt töltött több mint 20 év alatt, különösen az elmúlt 2 évben, mégis máig ugyanúgy szeretik és támogatják egymást. A születésnapokra és évfordulókra pedig különös hangsúlyt fektetnek, hiszen hálásak minden együtt töltött napért. Így történt ez most is, amiről Norbi mesélt a Borsnak.

Rubint Réka és Schobert Norbi
Tengerpartra szökött a születésnapos Rubint Réka és Schobert Norbi. (Fotó: Instagram)

A boldog férj elárulta, hogyan szervezte meg, és titkolta el a meglepetésutazást Réka elől, aki az utolsó pillanatig, egészen az érkezésig nem sejtett semmit, abból, hogy hol is töltik a következő 5 napot:

Réka már két hónapja tudta, hogy a születésnapja tájékán el fogunk utazni, azt viszont senkiből nem tudta kiszedni, hogy hova is viszem. Egy nappal az indulás előtt annyit közöltem vele, hogy csomagoljon be öt váltás nyári ruhát, ugyanennyi sportcuccot és a tűsarkú cipőit hagyja otthon. Amikor elindultunk még akkor sem mondtam meg neki, hogy hová tartunk. Tulajdonképpen végig hülyítettem szegényt, csak akkor esett le neki, hogy Rovinjba jöttünk, amikor meglátta a várostáblát. Mindketten nagyon szeretjük ezt a tengerparti városkát, és sikerült egy nagyon szép kis hotelt találnom, ahová majd el fogjuk hozni a táborozókat is.

Rubint Réka nyaralásán könnyekig hatódott

A fitnesz királynője az Instagram-oldalán is megosztotta örömét és meghatottságát a követőivel:

Meglepett. Megsiratott. Köszönöm Istenem az életemet! Aki közelről ismer, az ismeri az utamat. Rögös volt, főként az elmúlt 2 év! De minden egyes pillanatáért hálás vagyok! Több, jobb és bölcsebb lettem általa. Megtanultam tisztelni, szeretni, elfogadni mindent és mindenkit! És talán, ami a legfontosabb: megtanultam egy picit lelassítani Önmagam.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek