ÚJRA ITT VAN

Így változott meg Szabó Franciska élete az Exatlon óta

Létrehozva: 2024.06.28.

Több mint három év után újra itthon van a TV2 szőke bombázója. Szabó Franciska az Exatlon után kevés pénzzel a zsebében Amerikába utazott, hogy pankrátor legyen. Azóta hatalmas utat járt be, amiben volt sikeres karrier, óriási szerelem és nagyon csúnya szakítás is.

Amikor sérülés miatt véget ért a TV2 sztárjának Exatlonja, csalódottan tért haza Magyarországra. Szabó Franciska nem találta itthon a helyét, szenvedett a kint felszedett túlsúlytól, úgy érezte el kell innen mennie. Először Mexikóba utazott, majd Amerikába repült, ahol megvalósította álmát: pankrátor lett. De most több mint három év után hazatért, mert honvágya volt. 

Szabó Franciska
Szabó Franciska Amerikában épített sikeres karriert. (Fotó: Bors)

Szabó Franci élete hatalmas fordulatot vett

Ahogy megismerték a kőkemény izomzatú és hatalmas igazságérzetű judost a televíziónézők, azonnal a szívükbe zárták. Szabó Franci az Exatlon hatalmas közönségkedvence lett, mindenki sírt, amikor sérülés miatt véget ért számára a műsor. De a nézőknél csak maga a sportoló volt még szomorúbb, aki elképesztő élményekkel, de 8 kiló túlsúllyal érkezett haza Magyarországra. Nem is titkolta, hogy nem érzi jól magát a bőrében, zavarta a túlsúlya, szinte elmenekült itthonról. Először Mexikóba ment, majd onnan Amerikába, hogy megvalósítsa álmát, kőkemény munkával el is érte: domina pankrátor lett.

Üres zsebbel érkeztem kicsit több mint egy évvel ezelőtt, és körülbelül egy hónapja érzem azt, hogy igen, a sok munka meghozta az eredményét 

mondta 2022 májusában a Borsnak Szabó Franci, majd folytatta:

Én Sheena Bathory vagyok, az első a harcos amazon, a második a magyar történelemből ismert Báthory Erzsébet miatt, aki a legenda szerint szűz lányok vérét itta. Én vagyok a domina pankrátor, a magyar hurrikán. 

De tudod, én sosem felejtem el, hogy honnan indultam, egy világ háta mögötti kis magyar faluból, és nézd hová jutottam, már felismernek a reptéren Sheena Bathoryként, ez valami elképesztő!

Szabó Franciska párja át akarta verni a domina pankrátort

S ha ez nem lenne elég, a szerelem is rátalált a szőke bombázóra akkor, amikor a legkevésbé számított rá. De alig pár hónap múlva a tündérmesébe illő kapcsolat rémálommá vált. A párjáról kiderült, hogy igazi pszichopata, aki nem csak lelkileg akarta tönkre tenni, de nagyon sok pénzzel is lehúzta.

Egymás után derültek ki dolgok róla, azt sem tudom, hol kezdjem! De összefoglalva, az új helyen elég hamar rájöttem, hogy egy szociopata drogossal élek! Addig szépen eljátszotta a hősszerelmest, de ott már az is kiderült, hogy nekem anyagilag is nagyon sokba kerül ez a kapcsolat… Onnantól már éreztem, hogy arra megy az egész, hogy lehúzzon, az egész költözést, a három havi kauciót a házra, mindent egyedül fizettem, jelenleg 30 ezer dollár mínuszban vagyok! Amit a befektetett kőkemény munkával megkerestem, el is ment!

mesélte lapunknak a szakítás után.

De miután elhagyta a férfit, újra fel tudott állni a padlóról Franci, akinek sok-sok munkával sikerült maga mögött hagyni a rossz párkapcsolat emlékeit. A szőke bombázó így boldogan tért haza Magyarországra, és nemsokára a rajongók is találkozhatnak vele.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek