Fogadás

Szente Vajk: „Soha nem vonzott a hazárd­játék”

Magyar Adrián

Létrehozva: 2024.06.30.

A TV2 műsorvezetője hosszú évek óta sikeres a szakmájában. Szente Vajk igyekszik mindig úgy alakítani az életét, hogy ne kelljen arra támaszkodnia, hogy éppen malaca van-e vagy nincs.

Szente Vajk műsorvezetőként várja a nézőket minden hétköznap a TV2 Zsákbamacska című műsorában, azonban érdekes módon furcsa viszonyt ápol Fortunával a színházigazgató.

Szente Vajk nem tartja magát szerencsésnek - BORS
Szente Vajk nem tartja magát szerencsésnek  (Fotó: Szabolcs László/hot! magazin)

Egyáltalán nem tartom magam szerencsésnek! Mindig úgy élek, hogy ne számítsak a mázlira, és amikor valamit sikerül elérnem, mindig azt érzem, hogy elég kis faktorban járult hozzá Fortuna.

Nem is szeretem, ha erre kell támaszkodnom, hiszen szeretném, hogy a saját munkám, tehetségem vagy szorgalmam árán érjem el az általam kitűzött célt – kezdte Vajk a hot! magazinnak.

A sport mindig is összehozta az embereket, hiszen ha a magyarok lépnek pályára, egy emberként szurkol az egész ország. Így van ez a műsorvezető famíliájával is.

Van egy online csoportunk a családommal, ahol mindig megbeszéljük az adott mérkőzéseket a testvéremmel, édesapámmal és nagyapámmal.

Ott az a szokásunk, hogy összerakjuk a tippeket, és hetente száz forinttal megjátsszuk. Soha nem is vonzott a hazárdjáték, ez is csak egy házon belüli „bajnokság” a családommal – árulta el a producer.

Szente Vajk nem tartja magát szerencsésnek - BORS
Szente Vajk párja is a művészet világából dolgozik. (Fotó: Szabolcs László/hot! magazin)

Örökös kérdés, hogyan tud eljutni a színház vagy a mozi a fiatalokhoz, azonban Vajk ebből a szempontból szerencsésnek érzi magát, hiszen az ő műfaja elképesztően népszerű a fiatal generáció körében.

Fontosnak tartom, hogy a sok embert megszólító, a való életben, nem pedig az online térben történő dolgok, amik a világban jelen vannak, ne vesszenek el. Ilyen a foci és a színház is, hogy van egy nagyon komoly része, ami az internet nélkül is működik, megszólítja az embereket. Szerintem ez fontos. 

Szerencsére rengeteg fiatal szereti a musicaleket, így ez az egyik olyan pontja a színháznak, ami bevonz egy másik korosztályt is

– tette hozzá.

Szente Vajk nem tartja magát szerencsésnek - BORS
Szente Vajk felesége a dominógyilkosság című darabban is együtt dolgozott a producerrel. (Fotó: Szabolcs László/hot! magazin)

Szente Vajk szerencsés kaparása

Vajk műsorvezetőként vett részt a Szerencsejáték Zrt. eseményén, ahol a labdarúgó Európa-bajnokság előtt egy különleges, Puskás Ferenc képével és nevével fémjelzett kaparós sorsjegyet dobtak a piacra, ezzel is tisztelegve a magyar foci előtt.

 

hot feltöltés címlap
További sztárhírekért olvassa a HOT! magazin e heti számát. (Fotó: archív/hot! magazin)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek