Titkok

8 megdöbbentő titok Szoboszlai Dominik életéről

Nicole

Létrehozva: 2024.06.26.

Javában zajlik az Európa-bajnokság, az ország szíve egyszerre dobban, amikor a magyar labdarúgó-válogatott tagjai kifutnak a pályára. A csapat legnagyobb sztárja kétség­kívül Szoboszlai Dominik, akiről most összeszedtünk nyolc olyan érdekességet, amiket eddig senki sem tudott!

Minden magyar ismeri a nevét és a futballtudását, ám azt kevesen tudják, hogy Szoboszlai Dominik honnan indult, mivel tölti szívesen a szabadidejét és mit csinál azzal a rengeteg pénzzel, amit keres. A hot! magazin összeállításával most mindenre fény derül!

hot feltöltés szoboszlai dominik
Szoboszlai Dominik él-hal a magyar konyháért - Fotó: Northfoto / hot! magazin

Szoboszlai Dominik palackokkal edzett

Édesapja, Szoboszlai Zsolt hároméves korától kezdte el edzeni Domit úgy, hogy műanyag palackokat helyezett a padlóra, amik között a gyereknek szlalomoznia kellett.

Több szenvedély 

Nem csak a foci érdekli Domit: a kultúra is nagyon fontos szerepet játszik az életében. Szívesen megy el múzeumokba, galériákba. Ha pedig olyan szabadideje adódik, amikor nincs a szeretteivel, a Call of Duty nevű játékkal üti el az időt.

Futás a tetkóért

Dominik testét több tetkó is díszíti, ám ennek ára volt: az édesapja azt mondta neki, hogy csak akkor lehet tetoválása, ha megdönti a salzburgi futóteszt rekordját. Sikerült!

Ingatlanokba fektet 

Hatalmas vagyonát nem ő kezeli, hanem az édesapja, aki kizárólag ingatlanokba fekteti a pénzét. Úgy gondolják, hogy a részvények, a kötvények és a kriptovaluta bolondoknak valók.

Csak lassan ehet 

Miután átigazolt a Liverpoolhoz, a csapat többi tagjához hasonlóan szigorú étrendet írtak elő neki. Ráadásul nemcsak azt szabták meg, hogy mikor, mit és mennyit ehet, hanem azt is, hogy milyen tempóban! A fogásokat nem habzsolhatja be, és az étkezések közben nem nyomkodhatja a telefonját.

A magyar konyha szerelmese 

A szigorú diéta mellett alkalmanként nem mond le a hazai ínyencségekről sem. A kedvenc ételei a zúzapörkölt nokedlivel és a gulyásleves. 

hot feltöltés szoboszlai dominik
Cristiano Ronaldo a kedvenc focistája - Fotó: Northfoto / hot! magazin

Poszter nélkül 

Amióta az eszét tudja, mindene a foci. Annak idején neki is megvolt a favoritja: Cristiano Ronaldo. Sokakkal ellentétben Dominik nem ragasztotta tele a szobáját CR posztereivel, és a játékát sem másolta soha.

Gyorsan tanul  

A futballsztár tizenhat évesen egyedül költözött külföldre, ekkor került az osztrák Red Bull Salzburg akadémiájára. Mindössze fél év alatt megtanult németül.

hot feltöltés címlap
A friss hot! magazinban további érdekes sztárhíreket olvashat -  Fotó: archív / hot! magazin

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek