Megható

Szoboszlai Dominik könnyekig hatotta egy fiatal rajongóját, videón a szívmelengető pillanat

Létrehozva: 2024.06.12.

Szoboszlai Dominik egy életre boldoggá tette a kislányt.

Magyarország büszkesége, a Liverpool FC nagy sikerű focistája, Szoboszlai Dominik jelenleg az Eb-re készül, hogy megmutassa a magyar válogatott kapitányaként, hogy mire vagyunk képesek a pályán. Szombaton lesz az első meccsünk Svájc csapata ellen, a válogatottunk pedig már Németországban van.

Szoboszlai Dominik 20240326_1022_KAR
Szoboszlai Dominik / Fotó: Árvai Károly

Az indulás előtt szurkolók, rajongók búcsúztatták nagy lelkesedéssel a magyar válogatott tagjait, akiket Németországban is tárt karokkal fogadtak. A kamerák pedig megörökítettek egy igazán különleges, megható pillanatot, ami egy kislány és Szoboszlai Dominik között zajlott le – sokak szerint egy olyan pillanatról van szó, amire örökre emlékezni fog a fiatal lány.

A kislány könnyekig hatódott, mikor sikerült aláírást szereznie Szoboszlai Dominiktól, aki kedvesen meg is érintette őt, mikor meglátta, hogy a fiatal rajongója hátán az ő neve szerepel – szívmelengető volt látni, hogy a gyermek számára mennyire örömteli volt a pillanat.

Érthető az érzelmes reakció, hiszen ezek szerint Szoboszlai Dominik a kedvence. Ez is bizonyítja, hogy ő tényleg egy különleges játékos, aki minden bizonnyal az Eb-n is nagyon büszkévé fog tenni minket.

Itt lehet megtekinteni a fent említett, megható pillanatot:

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek