Felháborító

Teljesen kiakadt, szóhoz sem jutott, durván visszaéltek Esztergályos Cecília nevével

H. A.

Létrehozva: 2024.06.27.

A színésznőnek a nevét, a személyiségét és a hangját is ellopták.

Visszaéltek Esztergályos Cecília nevével és hangjával - jelentették be a hírt. A részletekről a Kossuth-díjas színművész személyesen számolt be a Mokkában.

Esztergályos Cecília, Mokka.
Mélységesen felháborodott Esztergályos Cecília / Fotó: TV2/Mokka 

A döbbenetes felvételt - amelyet korábban a színésznő a Facebook-oldalán is megosztott, felhívva a figyelmet a csalásra - a mesterséges intelligencia segítségével hozták létre a csalók, majdnem tökéletesen imitálva Esztergályos Cecília külsejét és hangját. 

A nevem Esztergályos Cecília, és 17 éve térdproblémáim vannak

- hangzik el a videóban, amellyel egy terméket akartak reklámozni.

A felvételen a műsorvezetők is le voltak döbbenve: manapság nem számít ritkaságnak az, ahogy visszaélnek egy-egy híres ember nevével és fotóival, de ehhez hasonlót eddig még nem láttak.

Ahelyett, hogy jóra használnák a mesterséges intelligenciát, a csalók, hamisítók megbélyegzik azt az ismert embert, aki azért dolgozott, hogy becsületes legyen

- mondta el felháborodottan a művésznő, aki még a napokban, saját maga fedezte fel az interneten a visszaélést. 

Hasonló történetről tudott beszámolni az egyik műsorvezető, Istenes László is, akiről a közelmúltban terjedt el olyan kamu cikk, amelyben azt állították, a Mokka egyik reggeli, élő adásában komoly botrány tört ki közte és a vendég, Tatár Csilla között - noha ők ketten még csak soha nem is találkoztak.

Arra kérek mindenkit, aki engem szeret, és aki nem akarja ilyen helyzetbe hozni saját magát sem, hogy osszák meg mindenhol

- hangsúlyozta Esztergályos Cecília, aki nem győzte felhívni rá a figyelmet, hogy még véletlenül se higgye el senki mindazt, ami a videóban elhangzott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek