babavárás

Tornóczky Anita várandósságáról vallott: így is megy a Balaton Soundra

M. K.

Létrehozva: 2024.06.26.

Módosítva: 2024.06.27.

Nemrég robbant a hír, hogy az egykori műsorvezető babát vár. Tornóczky Anita lapunknak elmesélte, hogy nem stresszeli túl a terhességet, és mindenhez pozitívan áll hozzá.

Tornóczky Anita legfrissebb posztjában arról számolt be követőinek, hogy amióta létezik a Balaton Sound, minden évben eltöltenek ott néhány napot, amit ezúttal sem szeretnének kihagyni, de inkább a napközbeni programokat részesítik majd előnyben. Anita a Borsnak őszintén mesélt a terhesség időszakáról.

Tornóczky Anita
Tornóczky Anita párja és a szerzőnő minden évben eltöltenek a Balaton Soundon néhány napot. (Fotó: TV2)

A baba már hallja, amit az anyukája

A nagy meleg nem segít, alapvetően szerencsére jól vagyok. A Balaton Soundnak fantasztikus hangulata van, egy kicsit mindenképp szeretnék részt venni rajta.

Nekünk Zamárdiban van egy házunk, és közel lakunk a bejárathoz, úgyhogy simán meg tudom oldani, hogy kimegyek egy kicsit, utána pedig hazamegyek lepihenni. 

Tulajdonképpen a kertből is hallatszik, de az nem ugyanaz az élmény, mert nagyon ügyesen megcsinálják a színpad tájolást, hogy a lakókat kevésbé zavarja a zene.

Anita eddig egy Coldplay és egy Sting koncerten volt, amióta várandós, de mint mondja, egy vadabb koncertet nem vállalna be..

Van jegyem AC/DC koncertre is, de oda nem fogok elmenni a közönség összetétele miatt, nehogy valaki véletlenül megüssön. 

Illetve a baba most már hall is, így egy keményebb rock koncert lehet, hogy nyugtalanító lenne neki. Egy fesztiválon sokkal egyszerűbb a helyzet, ott el lehet dönteni, hogy milyen távolságra álljon az ember a színpadtól és le is lehet ülni.

Ki fog derülni, hogy mennyire bírom, mert itthon már fél 10-kor elfáradok, délután is szoktam aludni, ott is fogok majd.”

Tornóczky Anita kutyái is vigyáznak a születendő babára

Tornóczky Anita szerint a kutyusok nagyon fogják szeretni a babát.

Egyelőre az az elképzelésem, hogy minden ugyanúgy marad, ami a kutyákat illeti, de ember tervez, Isten végez, meglátjuk, hogy alakul.

Nyolc kutyám van, ez a szám nyilván nem fog csökkenni a tervek szerint. A plusz kutyák száma pedig szinte mindegy, hiszen az, hogy nyolc kutyáról gondoskodom, vagy 15-ről, annak nincs jelentősége. Akinek nincs kutyája, vagy csak egy van, az ezt nem érti.

A kutyák egyébként érzik, hogy babát várok, mert nem ugrálnak fel, még akkor sem, amikor ülök, és nem másznak annyira az ölembe sem. Valószínűleg a cicám is nagyon érzi, hogy történik valami, mert ő amúgy elég mufurc macska, de mostanában kimondottan kedves.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek