Élmény

„Nagyon húzós lesz” – elképesztő az érdeklődés Tóth Gabi és Papp Máté Bence tábora iránt

M. K.

Létrehozva: 2024.06.11.

Módosítva: 2024.06.12.

Május végétől indult a jelentkezés Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence táborába, az érdeklődés várakozáson felüli. Az énekesnő lapunknak elmesélte, hogy állnak a szervezéssel, milyen nehézségekbe ütköztek.

Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence már nagyon készülnek a táborra, ahol a természet, a tánc és a zene szeretetének megismertetése mellett rengeteg program és foglalkozás és várja majd a táborozókat. Az énekesnő nagyon örül, hogy ekkora az érdeklődés, most próbálnak mindenki kedvére járni az elszállásolás kapcsán.

Technikai nehézségek

hot feltöltés  Tóth Gabi és Máté címlapanyag
Tóth Gabi és szerelme, Papp Máté Bence már nagyon készülnek a táborra (Fotó: Boldog Ati / hot! magazin)

Gabi a Borsnak elmesélte, hogy nagyon sokan jelentkeztek, de vannak még szabad helyek. − Jó néhány nagycsaládos megkeresést is kaptunk, ahol 2-3 gyerkőc van, hogy együtt jönnének a testvérek, vagy barátok, amire eleinte nem gondoltunk. Nehéz volt a logisztika, hiszen 10 fős csapatokban kellett összeraknunk a gyerekeket a jurtákba, de nagyon jól meg tudtuk oldani.

Eredetileg 40-50 fővel akartunk indulni, de már kibővítettük a jelentkezést, és körülbelül 70 főnél járunk, ezt még bevállaltuk.

Nagyon örülünk neki, hogy ennyien jönnek, rengeteg felnőtt is írt nekünk, hogy szívesen jönnének, így elgondolkoztunk rajta, hogy legközelebb felnőtt tábort is tartsunk, ahol mindenki visszarepülhet egy kicsit a gyerekkorába.

Gabi és Máté nagyon alaposak, minden eshetőségre felkészültek. − A program nagyon mozgalmas, hiszen tánc, lovaglás, íjászat is lesz, de teljes biztonságban érezhetik a gyerkőceiket a szülők, mert non-stop orvosi ügyelet lesz, egy mentőápoló fog beköltözni velünk.

Tóth Gabi végig jelen lesz

Az énekesnő elárulta, itt nem arra kell számítani, hogy ő csupán egy-egy órát lesz majd jelen, hanem arra, hogy mindvégig ott lesz. 

Nagyon húzós lesz, 2x2 órás tánc- és énekóráink lesznek, szatmári és mezőségi táncanyagokat és dalokat fogunk tanítani, a tábor végén lesz a gálaműsor, ahová a szülők is jönnek majd, a gyerekek pedig bemutatják, amit egész héten tanultak.

Gabi kislánya egyébként nem lesz ott a táborban, hiszen az intenzív elfoglaltságok miatt nem tudna olyan sok időt vele tölteni, amennyit egyébként, ezért egy nap kivételével Hannaróza ez idő alatt az apukájával lesz. − Nagyon kedves volt az édesapja, már leegyeztettük, hogy addig ők nyaralni mennek együtt.

A nyári tábor küldetése nem csak a zene és a tánc megszerettetése, hanem az önbizalom növelése is. − Csomóan mondták, hogy jönnének, de zárkózott a gyerekük, szépen énekelnek vagy táncolnak, de nem merik ezt bemutatni mások előtt.

Mi szeretnénk nekik megmutatni a saját értéküket és erejüket, hogy érezzék, hogy mennyire fontosak, és legyen önbizalmuk

- vallja az énekesnő. 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek